Припущений шпинат із лимоном і часником: рецепт від Євгена Клопотенка

Припущений шпинат із лимоном і часником: рецепт від Євгена Клопотенка

klopotenko.com

Цей рецепт ідеальний своєю простотою і смаком.

Неймовірно, але всього за 5 хвилин можна приготувати дивно смачну і корисну закуску або гарнір для м'яса або риби. Припущений шпинат із лимоном і часником — один із тих рецептів, які потрібно завжди мати на увазі. Тим більше зараз, коли ринкові прилавки починають ломитися від зелені.

Інгредієнти:

  • листя шпинату — 250 г
  • зубчик часнику — 1 шт.
  • сік половини лимона
  • сіль і перець — на смак

Приготування:

Листя шпинату добре промийте, дайте воді стекти, обріжте товсті стебла. Часник почистіть і поріжте тонкими пластинками.

На сковороді розігрійте оливкову олію, обсмажте часник буквально одну хвилину, додайте листя шпинату і припустіть їх, поки вони не стануть м'якими.

Додайте сік лимона і тушкуйте ще 1 хвилину.

Читайте також: Зелений борщ зі шпинатом: рецепт від Євгена Клопотенка

Більше рецептів шукайте на klopotenko.com, а також в програмах "Сніданок з 1+1", "Сніданок. Вихідний" і в нашому розділі "Кухня".