Цей салат підійде для літньої вечері як закуск або гарнір.
Інгредієнти
- Розріжте диню, вийміть із неї насіння. Зріжте з неї шкірку, намагаючись втратити якнайменше м'якоті, потім тонко наріжте.
- Розкладіть скибочки дині на блюді.
- Тонко наріжте фету і додайте тонкі шматочки на блюдо з динею.
- Тонко наріжте гострий перець та розкидайте його поверх дині та фети.
- Зніміть цедру з лайма, потім вичавіть його сік по всій страві. Наріжте ще один лайм часточками та розкладіть навколо блюда. Збризкайте салат олією і посипте сіллю.
- Додайте до страви базилік на блюдо.
Читайте також:
- Рецепт салату з копченою куркою, яйцями, морквою та сиром
- Форшмак із оселедця: улюблений рецепт
- Рецепт овочевого салату з огірком, болгарським перцем, морквою та гострою заправкою