Рецепт літнього салату з дині, фети, гострого перцю та лайма

Час приготування
30 хвилин
Харчова цінність на 100 г
158 ккал
Автор
Катерина ТрушКатерина Труш
Дата публікації
Перегляди
794
Час на прочитання
1 хв
Поділитись:
Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Viber
Рецепт літнього салату з дині, фети, гострого перцю та лайма

Салат із дині / Фото: Credits

Цей салат підійде для літньої вечері як закуск або гарнір.

Інгредієнти

маленька диня
1 шт.
гострий перць
1 шт.
лайм
2 шт.
пучок базиліка
1 шт.
сир фета
100 г
сіль
оливкова олія
  1. Розріжте диню, вийміть із неї насіння. Зріжте з неї шкірку, намагаючись втратити якнайменше м'якоті, потім тонко наріжте.
  2. Розкладіть скибочки дині на блюді. ​​
  3. Тонко наріжте фету і додайте тонкі шматочки на блюдо з динею.
  4. Тонко наріжте гострий перець та розкидайте його поверх дині та фети.
  5. Зніміть цедру з лайма, потім вичавіть його сік по всій страві. Наріжте ще один лайм часточками та розкладіть навколо блюда. Збризкайте салат олією і посипте сіллю.
  6. Додайте до страви базилік на блюдо.

Читайте також:

Мариновані кабачки за 5 хвилин! Швидкий рецепт смачної закуски

Мариновані кабачки за 5 хвилин! Швидкий рецепт смачної закуски

Повʼязані теми:

Наступна публікація