Рулетики з лаваша з грибами і картоплею

Рулетики з лаваша з грибами і картоплею

Credits

Всі господині знають, що страви з тонкого вірменського лаваша — це швидко, просто і смачно.

З нього готують закусочні рулети з найрізноманітнішими начинками. Листи лаваша використовують для приготування швидких сніданків, пирогів і навіть замінюють ними листи для лазаньї.

Ми пропонуємо рецепт рулетиків із лаваша з начинкою зі смажених грибів і картопляного пюре, які можна подавати як в гарячому, так і в холодному вигляді.

Інгредієнти:

  • 2 тонких вірменських лаваші
  • 0,5 кг картоплі
  • 300 г грибів
  • 2 цибулини
  • кріп
  • олія
  • чорний мелений перець
  • сіль

Приготування

Подрібнену цибулю злегка підсмажити на олії, додати нарізані гриби і смажити, посолити, до повного випаровування рідини.

Очищену картоплю нарізати невеликими шматочками, відварити в підсоленій воді до готовності, потовкти в пюре, додати обсмажені гриби, подрібнений кріп, поперчити і добре вимішати.

Листи лаваша розстелити на столі, викласти на них приготовлену начинку, розподіливши її по всій поверхні рівним шаром. Лаваші акуратно згорнути в рулети і нарізати поперек на шматочки шириною 3-5 см.

Підготовлені рулетики обсмажити на олії з обох боків до золотистого кольору.

На замітку

Перед обсмажуванням рулетики можна вмочити в збите яйце.

Щоб урізноманітнити домашнє меню, як начинку використовуйте тертий сир, сир із зеленню, обсмажений з цибулею фарш, відварну курятину з плавленим сиром, обсмажені або протушковані сезонні овочі.

Якщо для приготування рулетиків з лаваша ви вважали за краще печериці, їх можна смажити одразу. Лісові ж гриби слід попередньо проварити.

Читайте також: Квітки кабачків у клярі: рецепт страви, якиою можна здивувати гостей

Наступна публікація