Салат із запеченої капусти і нуту: смачно і корисно

Дата публікації
Салат із запеченої капусти і нуту: смачно і корисно

Credits

Це простий салат, але враховуйте, що готувати його нешвидко.

Якщо набридли звичайні страви, потіште себе новими кулінарними відкриттями, наприклад, салатом з капусти і нуту. Виходить така страва смачною, корисною і дуже ароматною.

Інгредієнти:

  • капуста білокачанна - 500 г
  • нут - 150 г
  • морква - 1 шт.
  • цибуля ріпчаста - 1 шт.
  • морква - 1 шт.
  • оливкова олія - 4 ст.л.
  • сіль, перець - за смаком
  • болгарський перець - 1 шт.
  • улюблені спеції
  • зелень - для подачі

Приготування:

1. Перед тим, як почати готувати сам салат, потрібно підготувати нут. Для цього промийте його і замочіть на ніч. Вранці злийте воду, в якій стояв нут, залийте чистою і зваріть до готовності. Час приготування нуту - приблизно 1 годину.

2. Наріжте дрібно білокачанну капусту і викладіть на деко для затікання.

3. Наріжте соломкою капусту, цибулю півкільцями і болгарський перець. Надішліть до капусти на деко.

4. Тепер додайте відварений і очищений нут.

5. Посоліть, поперчіть, додайте ваші улюблені спеції, побризкайте оливковою олією і перемішайте.

6. Покладіть у розігріту до 200 градусів духовку приблизно на 30 хвилин. Коли час пройде, дістаньте деко, добре все перемішайте і поставте запікати ще на 30 хвилин.

Читайте також: Булочки з весняною зеленню: яскраво і смачно

Більше рецептів шукайте в розділі "Кухня".

Наступна публікація