Салат з капусти та моркви: простий і швидкий рецепт
Спробуйте приготувати цю чудову й корисну страву.

Це приголомшливий вітамінний салат, який можна готувати в будь-яку пору року. Робити його дуже просто і швидко, а подавати можна з м'ясом і гарніром.
Інгредієнти:
300 г червоної капусти
2 морквини
пекінська капуста
1 болгарський перець
зелена цибуля
петрушка
кунжут
грецькі горіхи
Заправка:
3 ч. л. оливкової олії
1 ч. л. лимонного соку
1 ч. л. меду
чорний мелений перець за смаком
сіль за смаком
Приготування:
Дрібно наріжте соломкою: червонокачанну капусту, моркву, пекінську капусту і солодкий перець.
Приготуйте заправку, змішавши всі інгредієнти, перераховані вище.
Полийте заправкою нарізані овочі й добре все змішайте. Додайте волоські горіхи і кунжут, ще раз перемішайте.
Салат готовий! Смачного!
Читайте також: Простий і швидкий салат з пекінської капусти