Ця шоколадно-грушова помадка не містить глютену, лактози та цукру, проте подарує вам справжню насолоду.
На сторінці nosugarhealthy розповіли, як швидко приготувати смачну шоколано-грушову помадку.
Інгредієнти
Приготування:
- Відваріть груші, поки вони не стануть м’якими;
- Злийте з них сік;
- Розтопіть шоколад;
- Все перемішайте у блендері та вилийте у форму;
- Залиште суміш застигати принаймні на 4 години у холодильнику.
Поради:
Цей десерт можна зберігати в холодильнику 2-3 дні.
Цей шоколадний смаколик стане вашим ідеальним десертом і однозначно не становить загрози вашій фігурі.
Читайте також:
- Баунті-пундики: рецепт райської насолоди без випікання
- Гарбузові кекси: рецепт ароматної випічки
- Гарбузова кава з шоколадом: цікавий рецепт осіннього напою
-