Швидкий салат "Венеція"
У кулінарії є багато страв, історія створення яких практично невідома. Одним із таких є і цей салат, розповідає кулінарний блогер Дмитро Дорошенко.
© фото: Bene Gusto
Невідомо, як у салату з таким набором продуктів з'явилася італійська назва "Венеція", адже мешканці Апеннінського півострова навряд чи знайомі з морквою по-корейськи. Однак це дуже смачний і простий салат, який можна подати навіть до святкового столу. За бажанням моркву по-корейськи можна замінити на свіжу морквину, натерту на тертушці.
Інгредієнти:
250 г копченої ковбаси
250 г моркви по-корейськи
200 г консервованої кукурудзи
150 г свіжого огірка
150 г майонезу
100 твердого сиру
сіль, перець за смаком
Приготування:
Свіжий огірок, твердий сир та копчену ковбасу нарізаємо соломкою.
У миску додаємо консервовану кукурудзу та моркву по-корейськи, з якої заздалегідь зливаємо зайву рідину.
Заправляємо майонезом, перемішуємо та подаємо салат "Венеція" до столу.
Відеоверсія рецепту:
Смачного!
Більше рецептів шукайте на сайті Дмитра Дорошенка www.bene-gusto.com
Читайте також:
Більше рецептів читайте у розділі "Кухня".