Цей рецепт ідеально підійде, як і для щоденного, так і святкового меню.
Скумбрія з апельсином і імбиром - чудова знахідка для тих, хто любить цю рибу. Приготована таким способом скумбрія виходить пряна, ароматна і просто тане в роті.
Час підготування - 10 хвилин
Час приготування - 15 хвилин
Інгредієнти:
скумбрія - 1 шт.
апельсин - 1/2 шт.
корінь імбиру - 10 г
сіль і перець за смаком
Приготування:
Духовку розігрійте до 180 градусів. Скумбрію необхідно розморозити, видаліть зябра і нутрощі.
З апельсина зріжте цедру і дрібно поріжте, а потім вичавити сік. Імбир очистіть, дрібно поріжте або потріть на тертці.
Скумбрію натріть сіллю, перцем, апельсиновою цедрою і тертим імбиром, викладіть у пласку ємність і залийте соком апельсина. Залиште на 10 хвилин.
Викладіть рибу на деко, застелене пергаментом, і запікайте протягом 15 хвилин. Подавайте з відвареною картоплею або картопляним пюре.
Готувати - це просто!
Більше рецептів на klopotenko.com, а також в ефірі програми "Сніданок з 1+1" і "Сніданок. Вихідний".
Читайте також: Простий м'ясний салат із горіхами і чорносливом