Скумбрія з апельсином і імбиром: рецепт від Євгена Клопотенка

Скумбрія з апельсином і імбиром: рецепт від Євгена Клопотенка

Фото: klopotenko.com

Цей рецепт ідеально підійде, як і для щоденного, так і святкового меню.

Скумбрія з апельсином і імбиром - чудова знахідка для тих, хто любить цю рибу. Приготована таким способом скумбрія виходить пряна, ароматна і просто тане в роті.

Час підготування - 10 хвилин

Час приготування - 15 хвилин

Інгредієнти:

скумбрія - 1 шт.

апельсин - 1/2 шт.

корінь імбиру - 10 г

сіль і перець за смаком

Приготування:

Духовку розігрійте до 180 градусів. Скумбрію необхідно розморозити, видаліть зябра і нутрощі.

З апельсина зріжте цедру і дрібно поріжте, а потім вичавити сік. Імбир очистіть, дрібно поріжте або потріть на тертці.

Скумбрію натріть сіллю, перцем, апельсиновою цедрою і тертим імбиром, викладіть у пласку ємність і залийте соком апельсина. Залиште на 10 хвилин.

Викладіть рибу на деко, застелене пергаментом, і запікайте протягом 15 хвилин. Подавайте з відвареною картоплею або картопляним пюре.

Готувати - це просто!

Більше рецептів на klopotenko.com, а також в ефірі програми "Сніданок з 1+1" і "Сніданок. Вихідний".

Читайте також: Простий м'ясний салат із горіхами і чорносливом

Повʼязані теми:

Наступна публікація