Для приготування цієї страви вам знадобиться лише 15 хвилин.
Інгредієнти
1. У невеликій каструлі доведіть до кипіння 3 літри води з 3 чайними ложками солі. Додайте локшину і варіть згідно з інструкцією на упакованні, зазвичай близько 3 хвилин. Злийте воду в друшляк, потім відставте убік.
2. Розігрійте олію у великій сковороді з антипригарним покриттям на сильному вогні. Додайте бекон і готуйте близько 30 секунд, потім часник і цибулю і готуйте, доки бекон не стане золотавим, а цибуля - напівпрозорою, близько 3 хвилин.
3. Додайте капусту та олію в сковороду. Готуйте, поки капуста не стане м'якою, близько 2 хвилин. Додайте пасту, пармезан, перець та ¾ чайної ложки солі. Перемішуйте близько 1 хвилини. Додайте лимонний сік і перемішайте, щоб покрити все.
4. Розкладіть по тарілках, потім посипте додатковим пармезаном перед подаванням.
Читайте також: