Соковита куряча грудинка в духовці — покроковий рецепт

Соковита куряча грудинка в духовці — покроковий рецепт

Фото: Credits

Це легка страва, яке не займе багато сил і часу.

Готувати таким способом курку дуже просто. Ця страва виходить зовсім не жирною, швидко готується і залишається соковитою. Куряча грудинка чудово поєднується з картопляним пюре чи простим помідоровим салатом. А готувати курку за цим рецептом можна і на грилі, й смажити на сковороді.

Інгредієнти:

  • куряча грудинка — 2 шт.
  • соєвий соус — 2 ст.л.
  • цукор — 1 ч. л.
  • лимонний сік — 1 ч. л.
  • мед — 1ч.л.
  • оливкова олія — 1 ч. л.
  • паприка
  • італійські трави
  • сушений часник

Приготування:

Крок 1

Спочатку приготуємо маринад для курки. Змішайте в окремій мисці соєві соус, мед, спеції, оливкову олію і лимонний сік. Добре перемішайте.

Крок 2

Зачистіть філе, обсушіть паперовими рушниками.

Крок 3

Натріть добре куряче філе соусом, покладіть у тарілку, накрийте її харчовою плівкою і поставте в холодильник на 1 годину.

Крок 4

Перекладіть курку в пакет для запікання або замотайте у фольгу. Поставте запікатися в духовку на 30 хвилин за температури 200 градусів.

Смачного!

Читайте також: Кулінарні підсумки: 5 кращих рецептів 2020 року

Повʼязані теми:

Наступна публікація