Суп із фрикадельками: дуже швидкий рецепт

Дата публікації
Поділитись:
WhatsApp
Viber
Суп із фрикадельками: дуже швидкий рецепт

Credits

Популярна думка, що швидко можна приготувати лише перекушування та легкий сніданок або вечерю. Сьогодні ви переконаєтеся, що і на страву для обіду часу піде не більше пів години.

Суп із фрикадельками готується швидко і просто, і, що дуже важливо, його можна використовувати і в дієтичному, і дитячому харчуванні.

Інгредієнти:

  • 0,5 кг фаршу
  • 0,5 кг картоплі
  • 2 цибулини
  • 2 моркви
  • 3 л води
  • 3 лаврові листи
  • зелень
  • олія
  • чорний мелений перець
  • сіль

Приготування

Фарш посолити, поперчити, додати подрібнену зелень, добре вимішати і сформувати фрикадельки завбільшки з волоський горіх.

Очищену картоплю нарізати невеликими шматочками, опустити в киплячу воду і варити.

Подрібнену цибулю спасерувати на олії до прозорості, додати натерту на великій тертці моркву і згасити ще 5-10 хвилин, після чого ввести в суп.

Разом із овочевою сумішшю в киплячий суп опустити підготовлені фрикадельки і варити 15-20 хвилин.

За 10 хвилин до готовності суп посолити і додати лавровий лист, а перед тим, як зняти з плити, приправити дрібнорубаною зеленню.

На замітку

Для фрикадельок підійде будь-який фарш — із яловичини, свинини, курки, індички, асорті. Для різноманітності іноді робіть рибні фрикадельки.

Фрикадельки можна приготувати заздалегідь і заморозити, а потім використовувати за необхідності.

Приготування супу значно прискориться, якщо ви заллєте картоплю окропом із електрочайника.

Щоб страва вийшла ще дієтичнішою, цибулю і моркву не обсмажуйте, а вводите в суп разом із картоплею.

До базової основи для супу з фрикадельками можна додати болгарський перець, цвітну або брюссельську капусту, зелений горошок, квасолю, гречку, рис, булгур, дрібні макаронні вироби.

Читайте також:

Айнтопф: німецький суп "з усього"

Цибульний суп: класичний французький рецепт

Капустняк з грибами: смачний і наваристий суп до обіду

Солянка м'ясна: класичний рецепт

Наступна публікація