Телятина з гірчицею: смачний і цікавий рецепт
Як приготувати ніжне м'ясо так, щоб його не пересушити.

Готувати телятину треба так, щоб м'ясо залишалося ніжним і соковитим. Спробуйте приготувати його у гірчичному паніруванні.
Інгредієнти для приготування м'яса:
телятина — 600 г
борошно — 4 ст. л.
гірчиця — 2 ст. л.
сіль
Інгредієнти для приготування панірування:
яйця — 2 шт.
молоко — 100 г
борошно — 150 г
сіль
Приготування:
1. М'ясо нарізати на 4 шматки по 150 г кожен.
2. Відбити та надрізати гострим ножем у 10-12 місцях завглибшки у 2-3 мм.
3. Із продуктів для панірування приготувати рідке тісто, як для млинців.
4. М'ясо посолити, обкачати у борошні, змастити з обох боків гірчицею, знову обкачати у борошні та вмочити у рідке тісто.
5. Смажити з обох боків у гарячому жирі.
Читайте також: Простий м'ясний салат з горіхами і чорносливом