Тушкована капуста по-турецьки здивує вас незвичайним смаком та оригінальністю приготування. І найголовніше – все можна приготувати лише на одній пательні.
Цей рецепт від mil_alexx_pp ідеально підходить для тих, хто любить класичні страви, але прагне нових кулінарних відчуттів.
Інгредієнти
Приготування:
- До глибокої пательні налийте олію і додайте фарш. Смажте його та розбивайте грудочки 7 хвилин.
- Наріжте півкільцями цибулю та додайте до фаршу, потім додайте нарізаний помідор, часник і томатну пасту.
- Перемішайте все та тушкуйте 5 хвилин.
- Додайте сіль, паприку, перець, хмелі-сунелі та нашинковану капусту.
- Тушкуйте все на невеликому вогні без додавання води, періодично перемішуючи. Готуйте близько 25 хвилин.
@mil_alexx_pp Тушкована капуста по-турецьки #капуста #капустарецепты #капустатушеная #тушонаякапуста #мясосовощами ♬ Epic Music(863502) - Draganov89
Тушковану капусту по-турецьки можна подавати як самостійну страву або як гарнір до м’яса та риби. Її пікантний смак добре доповнить ідею легкої вечері й обіду.
Читайте також:
- Кулінарна спадщина Волині: рецепт смідинської печеної капусти
- Ферментована капуста: цікавий рецепт від Євгена Клопотенка
- Салат з цвітної капусти на зиму: рецепт смачної консервації