Сезон кукурудзи в розпалі, час приготувати з неї смачний і корисний суп.
Кукурудзяний суп – класика американської кухні. Він не лише корисний і легкий, але й дуже смачний.
Інгредієнти
1. Зріжте зерна з качанів і розріжте качани навпіл.
2. Нагрійте 2 столові ложки масла в середній каструлі на середньому вогні. Додайте зерна кукурудзи та обсмажуйте близько 2 хвилин.
3. Додайте дві з половиною склянки води, качани кукурудзи та картоплю і доведіть до кипіння на середньому вогні. Накрийте кришкою каструлю і варіть на повільному вогні, поки картопля не стане м'якою, 12-15 хвилин.
4. Дістаньте і викиньте качани. Перелийте три чверті супу з каструлі до чаші кухонного комбайна або блендера. Збийте його до однорідної маси, а потім поверніть до каструлі з супом, який залишився. Додайте каєнський перець та приправте сіллю і перцем.
5. Розтопіть масло, яке залишилося, в невеликій сковороді на середньому вогні. Готуйте, доки воно не стане золотавим і не почне пахнути, 6-7 хвилин. Додайте насіння кунжуту в гаряче масло і готуйте до золотаво-коричневого кольору близько 1 хвилини.
6. Перед подаванням полийте суп маслом з кунжутом.
Читайте також: