Як приготувати булочки з солоною начинкою: рецепт від фудблогера

Немає нічого кращого, ніж дуже легка та смачна закуска на французькому хлібі, яку можна приготувати за пару хвилин.

Як приготувати булочки з солоною начинкою

Як приготувати булочки з солоною начинкою / © Credits

На сторінці chefe do forno вийшло відео з цікавим рецептом "фаршированих" булочок, які стануть чудовою закускою або, навіть, сніданком до вашого столу.

Інгредієнти

Булочки
Шинка
150 г
Моцарела
150 г
Помідор
2 шт.
Петрушка
Сіль
Чорний перець
Вершковий сир
200 г

Приготування:

  • Наріжте невеликими шматочками шинку, моцарелу, помідор і петрушку;

  • Всі інгредієнти дуже добре перемішайте;

  • Додайте сіль та перець;

  • Відріжте вершечок булочки та дістаньте середину;

  • Наповніть її начинкою;

  • Потім просто накрийте скибочкою сиру і поставте в духовку, поки булочки не підрум’яняться.

Приголомшливий вершковий смак булочки гарно втамує ваш апетит.

Читайте також:


Наступна публікація

Я дозволяю TSN.UA використовувати файли cookie