Як приготувати булочки з солоною начинкою: рецепт від фудблогера

Як приготувати булочки з солоною начинкою: рецепт від фудблогера

Як приготувати булочки з солоною начинкою / Фото: Credits

Немає нічого кращого, ніж дуже легка та смачна закуска на французькому хлібі, яку можна приготувати за пару хвилин.

На сторінці chefe do forno вийшло відео з цікавим рецептом "фаршированих" булочок, які стануть чудовою закускою або, навіть, сніданком до вашого столу.

Інгредієнти

Булочки
Шинка
150 г
Моцарела
150 г
Помідор
2 шт.
Петрушка
Сіль
Чорний перець
Вершковий сир
200 г

Приготування:

  • Наріжте невеликими шматочками шинку, моцарелу, помідор і петрушку;
  • Всі інгредієнти дуже добре перемішайте;
  • Додайте сіль та перець;
  • Відріжте вершечок булочки та дістаньте середину;
  • Наповніть її начинкою;
  • Потім просто накрийте скибочкою сиру і поставте в духовку, поки булочки не підрум’яняться.

Приголомшливий вершковий смак булочки гарно втамує ваш апетит.

Читайте також:

Повʼязані теми:

Наступна публікація