Немає нічого кращого, ніж дуже легка та смачна закуска на французькому хлібі, яку можна приготувати за пару хвилин.
На сторінці chefe do forno вийшло відео з цікавим рецептом "фаршированих" булочок, які стануть чудовою закускою або, навіть, сніданком до вашого столу.
Інгредієнти
Приготування:
- Наріжте невеликими шматочками шинку, моцарелу, помідор і петрушку;
- Всі інгредієнти дуже добре перемішайте;
- Додайте сіль та перець;
- Відріжте вершечок булочки та дістаньте середину;
- Наповніть її начинкою;
- Потім просто накрийте скибочкою сиру і поставте в духовку, поки булочки не підрум’яняться.
Приголомшливий вершковий смак булочки гарно втамує ваш апетит.
Читайте також: