Як приготувати булочки з солоною начинкою: рецепт від фудблогера
Немає нічого кращого, ніж дуже легка та смачна закуска на французькому хлібі, яку можна приготувати за пару хвилин.
Як приготувати булочки з солоною начинкою / © Credits
На сторінці chefe do forno вийшло відео з цікавим рецептом "фаршированих" булочок, які стануть чудовою закускою або, навіть, сніданком до вашого столу.
Інгредієнти
- Булочки
- Шинка
- 150 г
- Моцарела
- 150 г
- Помідор
- 2 шт.
- Петрушка
- Сіль
- Чорний перець
- Вершковий сир
- 200 г
Приготування:
Наріжте невеликими шматочками шинку, моцарелу, помідор і петрушку;
Всі інгредієнти дуже добре перемішайте;
Додайте сіль та перець;
Відріжте вершечок булочки та дістаньте середину;
Наповніть її начинкою;
Потім просто накрийте скибочкою сиру і поставте в духовку, поки булочки не підрум’яняться.
Приголомшливий вершковий смак булочки гарно втамує ваш апетит.
Читайте також: