Приготуйте це гарне морозиво всього лише з трьох інгредієнтів.
Фудблогерка Nermin Kapisiz показала цікавий спосіб приготування домашнього кавунового морозива, який сподобається і дорослим, і дітям. Рецепт розрахований на 9 порцій.
Інгредієнти
Приготування:
- Подрібніть кавун у блендері та заповніть ним 2/3 формочки для морозива.
- Коли він трохи замерзне, вставте палички для морозива і покладіть до морозилки ще на 2-3 години.
- Наповніть формочки тонким шаром йогурту за допомогою кондитерського пакета та знову поставте до морозильної камери приблизно на 30 хвилин.
- Потім очистьте ківі від шкірки, подрібніть у блендері та розлийте у форми майже до країв. Поставте до морозилки, поки все не замерзне.
- Наприкінці дістаньте морозиво з форми та прикрасьте шоколадом.
Поради:
За бажанням до рецепта можна додати цукор.
Смачного!
Хіба можна відмовити собі а задоволенні скуштувати "скибочку" цього смачного й натурального морозива!
Читайте також:
- Як приготувати банани в шоколаді
- Як приготувати шербет з вина
- Як приготувати домашнє арахісове морозиво