Як приготувати кабачковий торт: рецепт від фудблогерки

Як приготувати кабачковий торт: рецепт від фудблогерки

Як приготувати кабачковий торт / Фото: Credits

Незвичний і цікавий рецепт солоного торта з кабачків, який смакуватиме навіть тим, хто їх не дуже полюбляє.

Фудблогерка Ira.ipelekh на своїй сторінці запропонувала й показала, як зробити дуже цікавий рецепт торта з кабачків. Він виходить дуже ніжним і соковитим та чудово підійде вегетаріанцям.

Інгредієнти

кабачок
800 г
борошно
3-4 ст. л.
яйце
3 шт.
сіль
перець
сир плавлений
3 шт.
яйце варене
3 шт.
помідори
2 шт.
кріп
1/2 пучка
часник
3-4 зубки
сметана

Приготування:

  • Кабачки натерти на середній тертці.
  • Додати яйця, сіль, перець і добре все перемішати.
  • Всипати борошно і ще раз перемішати.
  • Смажити на невеликій кількості олії з двох боків до золотавого кольору.
  • Готові млинці охолодити.
  • Плавлені сирки та яйце натерти на тертці.
  • Помідори дрібно нарізати та додати до них вичавлений часник, сметану, зелень, сіль і перець.
  • Намастити млинці начинкою, складаючи їх один на інший.

Поради:

  • На один млинець потрібно близько 4-5 ст. л. тіста.
  • Замість сметани можна використати майонез.
  • Бажано залишити торт на пів години-годину в холодильнику для стабілізації, але можна їсти й одразу.
@ira.ipelekh Мега ніжний та соковитий торт, який навіть не любителі кабачка їдять із задоволенням Інгредієнти: ▫️800 г кабачків ▫️3-4 ст л борошна ▫️3 яйця ▫️Сіль, перець Начинка: ▫️3 шт плавлених сирки ▫️3 варених яйця ▫️1,5 помідорів ▫️1/2 пучка кропу ▫️3-4 дольки часнику ▫️Майонез (сметана) ▫️Сіль, перець Приготування: 1) Кабачки натерти на середній тертці. Додати яйця, сіль, перець. Перемішати. Всипати борошно, перемішати. Смажити на на невеликій кількості олії з двох сторін до золотистості. Для одного млинця мені потрібно 4-5 ст л тіста. Охолодити. 2) Для начинки: плавлені сирки та яйце натерти на тертці, помідори дрібно нарізати, додати вичавлений часник, майонез, зелень, сіль, перець. Перемастити млинці начинкою. Бажано ще поставити на пів год - годинку до холодильника для стабілізації, але можна і їсти зразу Зберігайте та готуйте з любов‘ю ❤️ #кабачковмйторт #кабачковісендвічі #рекомендаци ції #кабачковіоладки #кабачки #кабачкирецепт #рек #кабачковийтортрецепт #легказакуска #ппрецепти ♬ оригінальний звук - Ira.ipelekh

Якщо раніше з солоних тортів ви знали лише м’ясні та печінкові, то тепер до вашої кулінарної книги можна вписати новий цікавий рецепт.

Читайте також:

Повʼязані теми:

Наступна публікація