Як приготувати ліниві вареники: рецепт від Савви Лібкіна

Якщо ви любите вареники, але дуже не любите їх ліпити, цей швидкий рецепт саме для вас.

Як приготувати ліниві вареники

Як приготувати ліниві вареники / © Credits

Цього разу Савва Лібкін розповів своїм підписникам, як приготувати смачні ліниві варенички, від яких просто неможливо відірватись. Рецепт, який він показав, розрахований на 4 порції.

Інгредієнти

Сир
350 г
Пшеничне борошно
100 г
Яєчні жовтки
2 шт.
Цукор
1 ст. л
Домашнє вершкове масло
40 г
Сметана
100 г
Сіль

Приготування:

  • Перетерти свіжий жирний сир через сито;

  • Розтерти його у мисці із сіллю (до смаку), цукром і яєчними жовтками до однорідної консистенції;

  • Додати борошно та замісити тісто;

  • Тісто поділити на 4 частини, кожну розкотити руками;

  • У вас повинні вийти калачики діаметром 2,5 см і завдовжки 30 см;

  • Нарізати кожен шматочками по 1,5 см;

  • Ліниві вареники покласти у підсолений окріп;

  • Щойно вони спливуть, вийняти шумівкою, викласти на сковорідку з розтопленим вершковим маслом.

  • Подавати зі сметаною та пармезаном.

Тепер ліпити ліниві вареники можна швидко та із задоволенням.

Читайте також:

Наступна публікація

Я дозволяю TSN.UA використовувати файли cookie