Як приготувати ліниві вареники: рецепт від Савви Лібкіна
Якщо ви любите вареники, але дуже не любите їх ліпити, цей швидкий рецепт саме для вас.
Як приготувати ліниві вареники / © Credits
Цього разу Савва Лібкін розповів своїм підписникам, як приготувати смачні ліниві варенички, від яких просто неможливо відірватись. Рецепт, який він показав, розрахований на 4 порції.
Інгредієнти
- Сир
- 350 г
- Пшеничне борошно
- 100 г
- Яєчні жовтки
- 2 шт.
- Цукор
- 1 ст. л
- Домашнє вершкове масло
- 40 г
- Сметана
- 100 г
- Сіль
Приготування:
Перетерти свіжий жирний сир через сито;
Розтерти його у мисці із сіллю (до смаку), цукром і яєчними жовтками до однорідної консистенції;
Додати борошно та замісити тісто;
Тісто поділити на 4 частини, кожну розкотити руками;
У вас повинні вийти калачики діаметром 2,5 см і завдовжки 30 см;
Нарізати кожен шматочками по 1,5 см;
Ліниві вареники покласти у підсолений окріп;
Щойно вони спливуть, вийняти шумівкою, викласти на сковорідку з розтопленим вершковим маслом.
Подавати зі сметаною та пармезаном.
Тепер ліпити ліниві вареники можна швидко та із задоволенням.
Читайте також: