Як приготувати полуничну панакоту: смачний рецепт з Instagram
Панакота із полуницею прикрасить будь-який святковий стіл. Вона досить просто готується, але має чудовий, ефектний, яскравий та апетитний вигляд.
Як приготувати полуничну панакоту / © Credits
Фудблогерка healthy_recipes_ira показала у своєму відео як приготувати дуже ніжну, вершкову, та смачну полуничну панакоту.
Інгредієнти
- Молоко
- 200 мл
- Вершки (33%)
- 300 мл
- Цукрова пудра
- 120 г
- Ванільний цукор
- 10 г
- Желатин
- 15 г
- Полуниця
- 200 г
- Цукор
- 50 г
Приготування;
Змішати молоко, вершки, цукрову пудру та ванільний цукор і поставити на маленький вогонь, щоб цукор добре розчинився, але не доводити до кипіння;
Влити желатин попередньо замочений в холодній воді;
Вилити у форми та поставити в холодильник до повного застигання;
Коли застигне можна починати готувати другий шар;
Полуницю збити блендером та додати цукор;
Поставити на вогонь і довести до кипіння;
Суміш пропустити через марлю;
Додати желатин, попередньо замочений у воді;
Викласти свіжу полуницю і залити полуничним желе!
Її можна приготувати з будь-якими іншими ягодами чи фруктами, а також з какао та шоколадом.
Читайте також: