Як приготувати смачне намащення з кабачків та сиру: рецепт від фудблогерки

Як приготувати смачне намащення з кабачків та сиру: рецепт від фудблогерки

Як приготувати смачну намазку з кабачка та сиру / Фото: Credits

Такого намащення ви ще точно не куштували, її оригінальний смак та ідеальна текстура доповнять ваш сніданок і ранкова їжа принесе лише задоволення.

Фудблогерка recepti_dariko опублікувала на своїй сторінці цікавий рецепт сирного намащення на хліб з кабачком.

Інгредієнти

Кабачки
600 г
Плавлений сирок
2 шт.
Часник
2 зубчики
Олія
1-2 ст. л
Сіль
0,5 ч. л
Перець чорний мелений

Приготування:

  • Кабачки помити та нарізати кубиками;
  • Відправити на сковороду, на  10-15 хвилин під кришку, періодично помішуючи;
  • Вичавити часник, додати сіль, перець;
  • Перемішати все та тушкувати ще 5 хвилин;
  • Перекласти кабачки у блендер і додати туди плавлені сирки;
  • Подрібнити все блендером до однорідної маси;
  • Пересипати все в баночку й охолодити (можна поставити на ніч в холодильник);
  • Згодом намащення трохи застигне і набуде ідеальної консистенції.

Поради:

  • Під час тушкування кабачка води додавати не потрібно, адже вистачить його соку.
  • Якщо кабачки готові, а соку все ще багато, залиште на кілька хвилин їх на вогні без кришки, щоб випарувати зайву вологу.
@recepti_dariko КАБАЧКОВА помазка із сиром❤️‍ ловіть рецепт ЯКЩО Сподобався РЕЦЕПТ, ПОСТАВТЕ БУДЬ ЯКУ РЕАКЦІЮ ❤️ ЩОБ Я РОЗУМІЛА, ЩО ВАМ ПОДОБАЄТЬСЯ ТЕ ЩО Я РОБЛЮ. Кабачки 600г (у мене це 1,5 кабачка) Плавлений сирок 2 шт Часник 2 зубчики Рослинна олія 1-2 ст.л. (Для пропарки на сковороді) сіль приблизно 0,5 ч.л. Молотий чорний перець 1️⃣Кабачки миємо, ріжемо кубиками (приблизно 2х2). Відправляємо на сковороду на розігріту олію на 10-15 хвилин, накриваємо кришкою, періодично помішуємо. Часник видавлюємо, солимо, перчимо, перемішуємо і тушкуємо ще хвилин 5. Води додавати не потрібно, кабачки самі дадуть сік. Якщо кабачки готові, а соку все ще багато, залиште на кілька хвилин їх на вогні без кришки, тільки стежте, щоб вони не смажилися! 2️⃣Перекладаємо кабачки у блендер. Плавлені сирки ріжемо кубиками і закладаємо до ще теплих кабачків. Подрібнюємо разом блендером до однорідності. 3️⃣Переливаємо в тару і охолоджуємо повністю (я відправляю на ніч в холодильник). Смачно і теплим, але після остигання помазка трохи застигає і набуває чудової структури. ⚠️Дуже цікавий, простий та незвичайний рецепт одночасно. Смачно намазувати на житній хліб чи грінку. Також смакує як соус дип до печеної картоплі або м'яса. ☝️Не забудь підписатися та поставити ❤️ щоб бачити мої рецепти і далі! Це БЕЗКОШТОВНО Смачного))) #кабачки #кабачковапомазка #рецептиукраїнською #рецепти #рецепткабачків #рецептпомазки #готуємовдома #їжанакожендень #готую #закускидаріко #швидкоісмачно #їжа #смачно #рецептидаріко #літністрави #смакота ♬ оригінальний звук - recepti_dariko

Таке намащення буде чудово смакувати з житнім хлібом чи грінкою. Його можна використовувати як соус до печеної картоплі чи м'яса.
Читайте також:

Чим може вразити справжній суперовоч кабачок

Чим може вразити справжній суперовоч кабачок

Повʼязані теми:

Наступна публікація