Як приготувати вафельні трубочки на сковороді

Час приготування
50 хвилин
Харчова цінність на 100 г
420 ккал
Автор
Катерина ТрушКатерина Труш
Дата публікації
Перегляди
1461
Час на прочитання
1 хв
Поділитись:
Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Viber
Як приготувати вафельні трубочки на сковороді

Вафельні трубочки / Фото: Credits

Якщо ви любите вафельні трубочки, але вафельниці у вас немає, свій улюблений десерт приготуйте на звичайній сковороді.

Тісто виходить тонким і хрустким. Для наповнення використовуйте будь-який крем або варене згущене молоко.

Інгредієнти

борошно пшеничне
200 г
яйця
3 шт.
молоко
140 мл
вершкове масло
100 г
цукор
100 г
ванільний цукор
1 ст. л.
сіль
щіпка
  1. Вершкове масло розтопіть.
  2. Яйця з'єднайте з цукром, сіллю, ванільним цукром і збийте міксером до пишної маси.
  3. Влийте масло, перемішайте, додайте тепле молоко і збивайте дві хвилини. Частинами додайте просіяне борошно і ще збийте міксером до однорідної маси.
  4. На суху розігріту сковороду тонким шаром налийте тісто і обсмажте на середньому вогні з двох боків до золотистого кольору. Гарячу вафлю одразу ж загорніть у трубочку.

Поради:

  • Молоко використовуйте будь-якої жирності.

Читайте також:

Вафлі з рисової каші: що приготувати зі вчорашнього сніданку? – Рецепти Сніданку з 1+1

Вафлі з рисової каші: що приготувати зі вчорашнього сніданку? – Рецепти Сніданку з 1+1

Повʼязані теми:

Наступна публікація