Як приготувати запіканку з кабачків і шпинату: рецептом ділиться фудблогерка

Час приготування
30 хвилин
Харчова цінність на 100 г
215 ккал
Автор
Катерина ТрушКатерина Труш
Дата публікації
Перегляди
5052
Час на прочитання
1 хв
Поділитись:
Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Viber
Як приготувати запіканку з кабачків і шпинату: рецептом ділиться фудблогерка

Кабачкова запіканка / Фото: Credits

Швидкий і простий рецепт з кабачками, який ідеально підійде на сніданок, щоб зарядити організм вітамінами та корисними елементами.

Кабачки та листова зелень надзвичайно корисні для нашого організму. В рецепті, який на своїй сторінці опублікувала фудблогерка Ester Frrl Cñr, вони так добре поєднані, що смак шпинату сподобається кожному. Спробуйте приготувати – й ця запіканка увійде до вашого топу страв!

Інгредієнти

кабачок
1/2
шпинат
яйце
2 шт.
сир твердий
150 г

Приготування:

  • Поріжте кабачки кружальцями.
  • Форму для випікання застеліть пергаментом.
  • Викладіть до неї кабачки.
  • До яєць додайте шпинат і все ретельно перемішайте.
  • Залийте сумішшю зверху кабачки.
  • Посипте тертим сиром.
  • Викладіть на сир ще один шар кабачків.
  • Ще раз посипте сиром.
  • Поставте до духовки на 20 хвилин за температури 180 градусів.

Ця запіканка чудово підійде вегетаріанцям, а кабачок легко можна замінити на цукіні або патисон.

Читайте також:

Повʼязані теми:

Наступна публікація