Як приготувати зелену спаржу із пармезаном: рецепт з Instagram

Пропонуємо вам приготувати зелену та соковиту спаржу із хрусткою сирною скоринкою.

Як приготувати зелену спаржу зі скоринкою та пармезаном

Як приготувати зелену спаржу зі скоринкою та пармезаном / © Associated Press

На сторінці Goodies Channel ми знайшли для вас цікавий та смачний рецепт хрумкої спаржі, якою можна поласувати вже сьогодні.

Інгредієнти

Спаржа
500 г
Оливкова олія
Пармезан
4 ст.л
Борошно (сухарі)
3 ст. л
Часник
2 зубчики
Сіль
Перець
Паприка
Помідори чері
200 г

Приготування:

  • Підготуйте до приготування спаржу;

  • Розріжте навпіл помідори;

  • Налийте олію на деко і додайте до неї часник, спеції, борошно та пармезан. Ретельно все перемішайте;

  • Зверху покладіть спаржу і все перемішайте;

  • Потім покладіть помідори та присипте пармезаном

  • Випікайте в попередньо розігрітій духовці за 190°C  протягом 20-25 хвилин.

Подавати страву треба гарячою, щоб насолодитися її казковим смаком.

Читайте також:


Наступна публікація

Я дозволяю TSN.UA використовувати файли cookie