Як приготувати зелену спаржу із пармезаном: рецепт з Instagram
Пропонуємо вам приготувати зелену та соковиту спаржу із хрусткою сирною скоринкою.
Як приготувати зелену спаржу зі скоринкою та пармезаном / © Associated Press
На сторінці Goodies Channel ми знайшли для вас цікавий та смачний рецепт хрумкої спаржі, якою можна поласувати вже сьогодні.
Інгредієнти
- Спаржа
- 500 г
- Оливкова олія
- Пармезан
- 4 ст.л
- Борошно (сухарі)
- 3 ст. л
- Часник
- 2 зубчики
- Сіль
- Перець
- Паприка
- Помідори чері
- 200 г
Приготування:
Підготуйте до приготування спаржу;
Розріжте навпіл помідори;
Налийте олію на деко і додайте до неї часник, спеції, борошно та пармезан. Ретельно все перемішайте;
Зверху покладіть спаржу і все перемішайте;
Потім покладіть помідори та присипте пармезаном
Випікайте в попередньо розігрітій духовці за 190°C протягом 20-25 хвилин.
Подавати страву треба гарячою, щоб насолодитися її казковим смаком.
Читайте також: