Яйця з прянощами: рецепт моделі Кріссі Тейген

Останні

Більше новин

Популярні

Більше новин

Коментують

Більше новин

Американська модель Кріссі Тейген дуже любить готувати і навіть веде кулінарний блог, в якому ділиться рецептами різних страв. Сьогодні ми пропонуємо вам приготувати яйця з прянощами за її рецептом.

Цей рецепт повний порад, прийомів і секретів. Наприклад, як швидко охолодити яйця і додати пікантності страві за допомогою гострого соусу. Головне, спробуйте не з'їсти все це одразу.

Інгредієнти:

6 яєць;

1 столова ложка солі, плюс ще для приправи;

2 шматочки бекону, (приготувати і дрібно нарізати)

¼ чашка майонезу;

1 чайна ложка жовтої гірчиці;

1 столова ложка солодкого маринаду;

мелений чорний перець за смаком;

соус чилі (в оригіналі рекомендується використовувати соус сирача);

12 тонких скибочок маринованого перцю халапеньо або корнішонів.

Приготування:

Наповніть миску на половину льодом і водою. Покладіть яйця в каструлю і залийте холодною водою на 1 дюйм. Додайте 1 столову ложку солі і доведіть до кипіння на сильному вогні. Зніміть каструлю з вогню, накрийте кришкою і залиште на 9 хвилин. Перекладіть яйця в миску з крижаною водою і залиште на 5 хвилин.

Очистити яйця під холодною проточною водою. Обріжте крихітний шматочок з кожної довгої сторони яйця, щоб яйця залишалися пласкими. Яйця розрізати навпіл, потім обережно витягнути жовтки і покласти до миски.

Додайте бекон, майонез, гірчицю, приправу, сіль і перець за смаком до жовтків і розімніть до отримання однорідної маси. Бризніть краплю гострого соусу в порожні яєчні білки.

Заповніть пластиковий пакет начинкою, посуньте всю начинку в один кут пакету, відріжте кінець ножицями і направте начинку в яєчні білки. Прикрасьте нарізаним перцем халапеньо, корнішоном або і тим, і іншим.

Подавати на блюді або на красивій дерев'яній сервірувальній дошці.

Яйца с пряностями
cravingsbychrissyteigen.com
З прянощами яйця

Більше рецептів на сайті Кріссі Тайген cravingsbychrissyteigen.com і в її Instagram.

Читайте також: Морква, запечена з чебрецем: рецепт моделі Кріссі Тейген

Залиште свій коментар

Вибір редакції