Яєчний паштет із волоськими горіхами: рецепт чудової холодної закуски

Чудова холодна закуска, яка підійде як для повсякденного, так і святкового столу. З приготуванням цієї страви впорається навіть той, хто не вміє готувати.

Яєчний паштет з волоськими горіхами

Яєчний паштет з волоськими горіхами / © Credits

Паштет готується з вареного яйця, обсмаженої цибулі, волоського горіха та часнику. Така закуска матиме гарний вигляд на столі, якщо викласти її на скибочки хліба за допомогою кулінарного шприца.

Інгредієнти:

Інгредієнти

яйця
4 шт.
горіхи волоські (очищені)
50 г
цибуля ріпчаста
250 г
вершкове масло
30 г
олія
30 г
часник
2 зубчики
сіль
0,5 ч. л.
перець чорний мелений

Яйця відваріть круто. Очистіть та охолодіть.

Цибулю ріпчасту очистіть, помийте. Наріжте кубиками. У сковороду викладіть олію та вершкове масло і обсмажте цибулю до золотистого кольору.

Волоські горіхи очистіть від шкаралупи та перегородок.

Помістіть у чашу блендера нарізані яйця, обсмажену цибулю, ядра волоського горіха, подрібнені зубчики часнику, перець та сіль. Подрібніть вміст блендера до однорідної маси. Готовий паштет викладіть із блендера і відправте в холодильник на одну годину.

Поради:

  • Яєчний паштет можна використовувати як начинку для тарталеток, намащення для бутербродів.

Читайте також:

Пов’язані теми

Наступна публікація

Я дозволяю TSN.UA використовувати файли cookie