З вишнями і бузиною: рецепт смачного компоту від Євгена Клопотенка

Дата публікації
Перегляди
4220
Час на прочитання
1 хв
Поділитись:
WhatsApp
Viber
З вишнями і бузиною: рецепт смачного компоту від Євгена Клопотенка

Літо нас тішить смачним урожаєм ягід та фруктів. Тож час варити компоти.

Шеф-кухар Євген Клопотенко поділився з підписниками в Instagram рецептом смачного вишневого компоту з бузиною та корицею, від якого "душа буде танцювати".

"8-10 суцвіть бузини промийте (якщо берете сушені, то не треба). 400г морожених вишень залийте 2,5л води, додайте 100-125г цукру, 1 ч.л. кориці, бузину і поставте на вогонь. Коли компот закипить, то потримайте його на вогні лише 2 хвилини і вимикайте. Потім лишіть остигати та настоюватися. Пити холодним, з добрим шматом льоду і якщо хочеться - м’ятою", - написав Клопотенко.

Нагадаємо, Клопотенко розповів, як смачно запекти картоплю.

Читайте також:

Повʼязані теми:

Наступна публікація