Щоб швидко нагодувати рідних чи гостей смачною стравою, приготуйте соковите куряче філе під сиром.
Проста ситна страва, яку ви приготуєте за кілька хвилин. Подайте з картоплею, рисом та овочами.
Інгредієнти
- Куряче філе промийте, видаліть жир і наріжте на пласти. Посоліть, поперчіть, посипте паприкою та залиште маринуватися.
- Сир натріть на велику тертку. Додати яйце, сметану, часник, видавлений через прес. Перемішайте.
- Куряче філе обваляйте в борошні з двох боків, викладіть на деко, застелене пергаментним папером. На кожен шматочок філе викладіть сирну масу та розрівняйте по поверхні м'яса.
- Випікайте в заздалегідь розігрітій духовці до 200 градусів 20-25 хвилин до золотистої скоринки.
Поради:
- Якщо куряче філе невелике, розріжте його на два пласти, а якщо велике, то на три.
Читайте також:
- Як приготувати сирні котлети
- Смажені котлети з курячого філе та печінки: рецепт соковитої страви
- Карпатська грибна юшка: рецепт улюбленої страви