Запечені яблука – це чудовий варіант для сніданку, а якщо наповнити їх ще сиром і медом, то вийде легкий корисний десерт.
Страва ідеально підійде на святковий стіл, вона сподобається як дорослим, так і дітям.
Інгредієнти
- Яблука промийте під проточною водою та витріть насухо. Зріжте верхівку і чайною ложкою акуратно видаліть серцевину, але не наскрізь.
- Сир з'єднайте з медом і перемішайте. Наповніть масою кожне яблуко та посипте зверху корицею. Викладіть до форми для запікання.
- Випікайте в попередньо розігрітій до 180 градусів духовці 15-20 хвилин.
Поради:
- Корицю можна замінити на ванілін.
- За бажанням яблука можна посипати цукровою пудрою.
Читайте також:
- Яблучний пиріг на сковороді: дуже простий рецепт
- Рецепт бісквітного хліба з медовою олією
- Яблучний пиріг: ідеальний рецепт традиційної випічки