Зелений борщ і оселедець: Оля Полякова поділилася одразу двома рецептами

Дата публікації
Перегляди
6530
Поділитись:
WhatsApp
Viber
Зелений борщ і оселедець: Оля Полякова поділилася одразу двома рецептами

Фото: Credits

Українська співачка дала кулінарний майстер-клас.

Співачка Оля Полякова поділилася з шанувальниками одразу двома новими рецептами. Цього разу знаменитість показала, як готує свій фірмовий зелений борщ і солить рибу.

"Сьогодні ділюся з вами моїм фірмовим рецептом найсмачнішої весняної страви - зеленого борщу зі свіжої зелені! Дуже легкий і водночас, насичений за смаком. І ще, паралельно приготуємо розсіл для оселедця в домашніх умовах", - написала Полякова.

Інгредієнти для двох страв:

зелень (Оля використовувала кропиву, зелену цибулю, щавель, кріп, шпинат)

яйця перепелині

морква

цибуля

чорний перець

запашний перець

сіль

оселедець (дунайка)

РОЗСІЛ ДЛЯ ОСЕЛЕДЦЯ

У воду, що кипить, кидаємо перець горошком, перець запашний, лавровий лист, сухий розмарин.

На 1 л води потрібно 3 с. л. солі і 1 ч. л. цукру

Розсіл повинен покипіти 3-4 хвилини. Потім його потрібно зняти з вогню і остудити.

Риба заливається холодним розсолом. Потім ставиться до холодильника на 48 годин.

ЗЕЛЕНИЙ БОРЩ

У воду, що кипить, кидаємо цілу цибулину, моркву, нарізану кубиками.

Наріжте кубиками картоплю і теж покладіть у каструлю.

Накрийте все кришкою на 20 хвилин, до повного приготування картоплі.

Поки готуються овочі, поріжте зелень.

Наріжте цибулину дрібними кубиками і натріть моркву. Підсмажте на пательні в невеликій кількості соняшникової олії. Для смаку і запаху Оля радить додати ще трохи і вершкового масла.

Наріжте відварені яйця.

Дістаньте цілу цибулину з супу.

Додайте зелень.

Детальним рецептом приготування Оля поділилася на своїй сторінці в Instagram.

Нагадаємо, що раніше Оля Полякова приготувала страву грузинської кухні - хінкалі.

Наступна публікація