Українська співачка дала кулінарний майстер-клас.
Співачка Оля Полякова поділилася з шанувальниками одразу двома новими рецептами. Цього разу знаменитість показала, як готує свій фірмовий зелений борщ і солить рибу.
"Сьогодні ділюся з вами моїм фірмовим рецептом найсмачнішої весняної страви - зеленого борщу зі свіжої зелені! Дуже легкий і водночас, насичений за смаком. І ще, паралельно приготуємо розсіл для оселедця в домашніх умовах", - написала Полякова.
Інгредієнти для двох страв:
зелень (Оля використовувала кропиву, зелену цибулю, щавель, кріп, шпинат)
яйця перепелині
морква
цибуля
чорний перець
запашний перець
сіль
оселедець (дунайка)
РОЗСІЛ ДЛЯ ОСЕЛЕДЦЯ
У воду, що кипить, кидаємо перець горошком, перець запашний, лавровий лист, сухий розмарин.
На 1 л води потрібно 3 с. л. солі і 1 ч. л. цукру
Розсіл повинен покипіти 3-4 хвилини. Потім його потрібно зняти з вогню і остудити.
Риба заливається холодним розсолом. Потім ставиться до холодильника на 48 годин.
ЗЕЛЕНИЙ БОРЩ
У воду, що кипить, кидаємо цілу цибулину, моркву, нарізану кубиками.
Наріжте кубиками картоплю і теж покладіть у каструлю.
Накрийте все кришкою на 20 хвилин, до повного приготування картоплі.
Поки готуються овочі, поріжте зелень.
Наріжте цибулину дрібними кубиками і натріть моркву. Підсмажте на пательні в невеликій кількості соняшникової олії. Для смаку і запаху Оля радить додати ще трохи і вершкового масла.
Наріжте відварені яйця.
Дістаньте цілу цибулину з супу.
Додайте зелень.
Детальним рецептом приготування Оля поділилася на своїй сторінці в Instagram.
Нагадаємо, що раніше Оля Полякова приготувала страву грузинської кухні - хінкалі.