Напередодні театралізованого шоу: Серж Смолін показав частину своєї екоколекції

Напередодні театралізованого шоу: Серж Смолін показав частину своєї екоколекції

Серж Смолін/Фото Сержа Базиліка, Євгена Зінченка

Дизайнер підтримує світовий рух із захисту довкілля і показує це у новій колекції.

Український дизайнер чоловічого одягу і засновник бренду IDoL. Серж Смолін напередодні показу своєї нової колекції SS'20 представив в 11 Mirrors Rooftop Restaurant & Bar частина моделей з цієї лінійки.

Бренд IDoL підтримує світовий рух із захисту довкілля і транслює це у весняно-літній колекції. Смолін йде в авангарді сучасних трендів, використовуючи екоматеріали і тканини, отримані методом ресайклінгу, а також закликає до зменшення споживання речей, створюючи для цього універсальні якісні та практичні моделі, які легко комбінуються і довго носяться.

Серж Смолін/Фото Сержа Базиліка, Євгена Зінченка

"У вашому гардеробі має бути мінімум речей, але вони повинні бути ідеальні і практичні, щоб їх можна було одягнути і вранці, і на денну зустріч, і на вечірку", - підкреслив дизайнер.

Фото Сержа Базиліка, Євгена Зінченка

Довгий час у шоу бренду IDoL. не брали участь дівчата, але цього разу у колекції з'явилася натхненниця, яка і стане головною героїнею шоу-вистави. Нею стане сучасна художниця, амбасадор українського живопису у багатьох країнах світу Лана Кауфман. Її образ, наповнений сексуальністю, внутрішньою силою і харизмою, дизайнер асоціює з прикладом успішної жінки сучасності.

Лана Кауфман/Фото Сержа Базиліка, Євгена Зінченка

Показ колекції Сержа Смоліна відбудеться 1 вересня у Мистецькому Арсеналі в рамках 45-му Ukrainian Fashion Week. Це буде мінівистава у трьох актах. У своєму brand-space на території Мистецького Арсеналу дизайнер відтворить атмосферу вуличок Флоренції.

Для проведення перфомансу простір стилізують до деталей, включаючи незмінні атрибути флорентійських вуличок – затишні концептуальні кав'ярні, квіткові крамниці, бутики з парфумами та італійською косметикою для чоловіків.

Автором концепції показу виступив Серж Пає, режисером - стиліст Кирило Савченко, а sound-дизайнером - композитор Kharaktic.

Фото Сержа Базиліка, Євгена Зінченка
Серж Пає/Фото Сержа Базиліка, Євгена Зінченка

Повʼязані теми:

Наступна публікація