Що носити цієї осені: 5 трендових вбрань

Що носити цієї осені: 5 трендових вбрань

Зовсім недавно ми ходили містом в легких сукнях і не думали про те, що з першими холодами доведеться оновити свій гардероб. Цього сезону вся увага дизайнерів прикута до жіночності, тенденція андрогінності поступово відходить на другий план. Ділимося з вами найпопулярнішими вбраннями цієї осені.

Сукні зі спідницею плісе

Плісовані спідниці і сукні знову в тренді і дівчата радіють цій новині. Адже така сукня візуально зробить силует стрункішим, ноги довші і додасть зовнішньому вигляду французької спокусливості. На цьому плюси гофрованої тканини не закінчуються: вона не тільки підкреслить переаваги фігури, але і допоможе приховати недоліки - зайву худорлявість, вузькі стегна або великий животик.

Сукня зі спідницею плісе - Victoria Gres

Асиметричні моделі

Сукні з таким кроєм стали фаворитами у світі модниць. Асиметричний верх у моделі сидить по фігурі набагато краще, ніж глибоке декольте, роблячи акцент на витончених жіночих ручках і плечах. З аксесуарів віддавайте перевагу сережкам і браслетам - асиметричний виріз акцентує увагу на зоні декольте.

Асиметрична модель - Berezkina

Шерсть, твід, трикотаж

Не забудьте поповнити гардероб одягом з вовни, твіду або трикотажу: це вбрання кожної осені і зими набирає популярності через свою практичність. Кежуальный образ можна легко урізноманітнити за допомогою цікавих аксесуарів, взуття на високих підборах або оголених зап'ясть.

Трикотажна сукня - One-by-One

Богемний стиль

Неможливо пройти повз і не обернутися, коли бачиш дівчину у чудовій, легкій і розшитій національними візерунками сукні. Якщо ви відчуваєте, що богемне життя просто створене для вас, сміливо віддавайте перевагу таким вбранням. Образ доповнить easy natural hairstyle і практично повна відсутність косметики.

Богемний стиль - 2KOLYORY

Універсальне боді

Якщо ви ще не є володаркою універсального боді - пора терміново це змінювати. Модель є популярною серед дівчат, які віддають перевагу саме комфорту – щільна тканина не оголює ділянки шкіри та не відповзає наверх навіть в екстремальній ситуації. Це прекрасне вирішення на кожен день у поєднанні з джинсами і спідницями.

Універсальне боді - DARI CO

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Тренди соцмереж
Наступна публікація