Білий одяг у зимовому гардеробі: як підібрати і з чим носити

Білий одяг у зимовому гардеробі: як підібрати і з чим носити

Фото: Getty Images

Забудьте про стереотипи: білий одяг доречний не тільки влітку. Колір снігу і льоду чудово підходить для холодного сезону. Поговоримо про те, як внести світлу ноту в свій зимовий стиль.

Багато хто досі побоююється носити біле в зимовий період. Причина: цей колір занадто "літній" і сонячний для похмурої погоди. До того ж білі речі легко забруднюються. І менше з тим вони є одним із трендів цього сезону. Найсвітліший і сяйливий колір, білий надає зимовим образам несподіваного характеру, романтичного і злегка скандинавського. Особливим успіхом користується об'ємний білосніжний одяг, насамперед пальта і светри. Ви все ще вважаєте, що у повністю білому вбранні станете схожі на сніговика? Запам'ятайте п'ять простих правил, які допоможуть вам без проблем долучитися до цієї тенденції.

Якісні матеріали

Білий колір не терпить дешевих тканин, які швидко жовтіють і втрачають вигляд. Тому вибирайте речі з благородних матеріалів, характерних для зимового сезону, таких як шерсть, кашемір, оксамит і денім. Джинси з високою талією плюс вузька блузка – повністю біле вбрання, яке добре підходить для офісного стилю. Не забувайте і про мереживо, яке в білосніжному варіанті має ніжний і романтичний вигляд.

Гармонійний силует

Фото: Getty Images

Майте на увазі, що якщо чорний колір візуально додає стрункості, то білий справляє протилежний ефект. Тобто, з об'ємними, широкими і просторими елементами гардероба слід бути обережнішими. Щоб не порушити гармонію силуету, підберіть вузькі або обтислі речі. Наприклад, пухнасте біле пальто зі смушку погано поєднується з довгою спідницею. В цьому разі краще одягти вузькі штани або спідницю-олівець.

Різні відтінки

Фото: Getty Images

Крім сніжно-білого, існують ще кремовий, сірувато-білий, бежево-білий, пудровий, молочно-білий і колір яєчної шкаралупи. Всі ці відтінки легко поєднуються один з одним, тому їх можна сміливо комбінувати для створення повністю білих вбрань.

Контрастне рішення

Фото: Getty Images

Якщо ви не поспішаєте одягатися у все біле з ніг до голови, використовуйте цей колір у поєднанні з контрастними відтінками. Наприклад, чорно-білі вбрання – це не тільки класика, але і одна з тенденцій сезону. Щоб пом'якшити суворий характер чорної сукні, немає нічого кращого, за біле пальто з букле.

Білосніжні деталі

Фото: Getty Images

Щоб доєднатися до цієї тенденції, зовсім не обов'язково купувати білі штани або пуловер. Зараз у продажу є широкий вибір взуття та аксесуарів цього кольору. Особливою популярністю користуються білі чоботи й черевики. Навіть ковбойські чоботи, зазвичай чорні або коричневі, тепер існують в білосніжному варіанті. Щодо аксесуарів, найпростіше придбати сумку: зараз ви легко знайдете білі моделі будь-якого типу.

Ганна Гоголєва

 

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Що з чим носити
Наступна публікація