Бути в тренді: стильні образи в дусі Coachella

Бути в тренді: стильні образи в дусі Coachella

На вибір щоденних образів містянок впливають не лише модні покази і стритстайл-звіти, а й культурні події. Найбільший музичний фестиваль Coachella якраз належить до таких. На прикладі образів гостей, які цьогоріч не обмежилися стилем бохо, легко скласти і свої луки для літніх прогулянок.

Спорт-шик

Один із трендів майбутнього сезону - спорт-шик. Поєднуйте широкі штани з шовковим топом і панамою, а із взуття обирайте кросівки на масивній підошві. Таке поєднання популярне на Західному узбережжі, адже воно комфортне та не приховує переваги фігури.

Комбінезон

Речі з деніму - одні з базових предметів гардероба, але, завдяки незвичайному фасону і декору, вони можуть заграти по-новому. Комбінезон з бантом на шиї чудово гармонює з трендовою шовковою пов'язкою і поясним гаманцем.

Бохо

Класичний для Coachella стиль бохо - сарафан зі шнурівкою на тонких бретелях. Трішки шику внесе в образ накидка в підлогу контрастного кольору і аксесуари. У такому вбранні буде максимально комфортно влітку, адже воно не сковує рухів, а всі елементи виконані з легких тканин.

Сукня з воланами

Актуальний літнього сезону квітковий принт створить грайливий настрій для побачення на узбережжі або бранчу з подругами. Ще одним трендовим вкрапленням стане взуття на "котячих" підборах і плетена сумка.

Спущені плечі

Завдяки поєднанню шифонової сукні зі спущеними плечима і різного взуття та аксесуарів можна отримати абсолютно різні луки. Ідеальне доповнення - незвичайна джинсова баска, яка підкреслить талію і внесе трішки бунтарського духу в аутфіт.

Нагадаємо, свій вікенд на фестивалі Coachella провела данська модель Жозефін Скривер. Вона приймала сонячні ванни у кораловому купальнику і хизувалася своїми пружними сідницями.

Жозефін Скривер / Фото: Instagram Жозефін Скривер
Жозефін Скривер / Фото: Instagram Жозефін Скривер

Повʼязані теми:

Наступна публікація