Це красиво: Андре Тан презентував свою першу колекцію весільних суконь

Це красиво: Андре Тан презентував свою першу колекцію весільних суконь

Прес-служба

Обличчями колекції стали відомі дівчата.

Андре Тан вперше за двадцять років своєї творчості представив колекцію весільних суконь, яку створив спільно з дизайнером Іриною Котапською.

Надихнув модельєра на створення двадцяти семи розкішних суконь Париж. Не дарма його називають столицею моди, містом кохання і романтики: цим настроєм від і до просякнута перша весільна колекція Андре Тана. Старовинні вулиці, елегантна архітектура, вишукана атмосфера - все це відбилося на силуетах і декорі кожної сукні.

Прес-служба

Сукні мають назви, пов'язані з Парижем. Арки вулиці Ріволі, ахітектура замків Версаль і Фонтенбло, бутики Фобур Сент-Оноре, арт галереї Сен-Жермен – за довгі роки своєї кар'єри дизайнер вивчив усі куточки цього дивного міста.

Прес-служба

Кожна сукня - це окрема історія, з якою пов'язані мрії і спогади. Перш ніж обрати свою особливу сукню, Андре Тан радить ознайомитися з її легендою, і обрати те, що ближче по духу.

Прес-служба

Поряд з пишними силуетами виділяються підкреслено мінімалістичні та елегантні. У колекції навіть є штанний костюм, що дає можливість кожній обрати образ відповідно зі своїми вподобаннями. Основними кольорами колекції є класичний білий і молочний, а також трендовий у цьому сезоні Nude.

Прес-служба
Прес-служба

Деякі сукні вручну розшиті кристалами, інші прикрашені вигадливою вишивкою, а безперечними хітами колекції можна назвати сукні з пір'ям і асиметричною спідницею.

"Для презентації цієї колекції я обрав чотирьох героїнь, абсолютно різних за темпераментом і стилем: актрису та ведучу Анну Буткевич, співачку Злату Огневич, телеведучу Іванну Онуфрейчук і блогера Тетяну Парфільєву. Всі вони по-своєму втілюють дівчину у моєму стилі, стилі Андре Тана. Адже за кожною ідеальною сукнею ховається особлива жінка", - прокоментував дизайнер.

Прес-служба
Прес-служба
Прес-служба

 

Повʼязані теми:

Наступна публікація