Леопардовий принт – дикий, але елегантний

Леопардовий принт – дикий, але елегантний

Фото: Getty Images

Сміливий, але вишуканий. Хижий, але не вульгарний. Леопардовий принт – це, мабуть, найпопулярніший із тваринних мотивів. У поточному сезоні він знову гарчить і випускає кігті. Менше.з тим, носити одяг і навіть аксесуари з цим візерунком не так вже й просто. Як приручити леопарда і уникнути модних помилок? Кілька порад та ідей з цього приводу.

Як носити?

Леопардовий – принт із характером, тому тут варто застосувати стриманий підхід. Якщо ви боїтеся мати вульгарний вигляд, краще обмежитися одним елементом одягу з цим малюнком або однією деталлю, адже леопардовим принтом зараз часто прикрашають аксесуари та взуття. Тонкий ремінь, клатч, сумка-банан, шийна хустка або черевики з модним візерунком внесуть стильну ноту у ваш повсякденний наряд. Нарешті, надати леопардовому мотиву вишуканий характер можна за допомогою золотих прикрас, таких як сережки-кільця і великі браслети.

Що стосується колірних поєднань, з леопардовим принтом гармонують класичні стримані тони – білий, чорний, бежевий і світло-коричневий. Особливо добре до цього темного візерунку пасують світлі відтінки, які пом'якшують його зухвалий характер.

Фото: Getty Images

Незважаючи на ці суворі правила, леопардові мотиви мають широкі можливості для застосування. Тваринний принт без проблем поєднується з іншою актуальною тенденцією – плетінням Глен. Костюм, прикрашений цим картатим візерунком, має чудовий вигляд із "леопардовою" сорочкою. Не варто обходити увагою і деякі матеріали. Наприклад, ні для кого не секрет, що леопардовий принт має ефектний вигляд у комбінації з шкіряними речами. А значить, зверху пуловера або сукні з великим мотивом ніколи не завадить накинути куртку-косуху. Крім того, модний візерунок "дружить" з денімом, тому у разі вибори одягу ви завжди зможете покластися на звичайні джинси.

Фото: Getty Images

Модні ідеї

Чорні штани плюс чорна сорочка – класичне поєднання, навіть трохи нудне. А ось якщо накинути зверху кардиган або блейзер з леопардовим принтом – зовсім інша справа. Тваринні мотиви допоможуть додати свіжий вигляд цьому вбранню в міському стилі.

Фото: Getty Images

Найсміливішим модницям і тим, хто просто любить леопардовий принт, можна порадити комбі-штани або довгу сукню у богемному стилі, повністю прикрашені цим візерунком. Такі моделі варто в першу чергу приберегти для особливих подій. Підберіть до сукні або комбі-штанів туфлі-човники з чорної замші – ось і готове вечірнє вбрання. А щоб надати йому рок-н-рольний характер, накиньте зверху чорну куртку-косуху. Результат – гламурний і сексуальний образ без натяку на вульгарність.

Фото: Getty Images

Леопардовий принт чудово підходить і для повсякденного носіння. Наприклад, сорочку з цим мотивом можна носити з "маминими" джинсами і білими кросівками. Якщо ви вирішили обмежитися взуттям або аксесуарами з модним принтом, їх теж дуже легко впровадити в свій повсякденний стиль. Стандартний наряд на кожен день – білий пуловер і джинси – виглядає зовсім інакше в поєднанні з леопардовими мокасинами.

Ганна Гоголєва

 

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Хто носить леопардовий принт
Наступна публікація