Мода для гладких: тренди сезону

Мода для гладких: тренди сезону

Фото: Getty Images

Які з новинок поточного сезону ідеально підійдуть модницям, схильним до огрядності? Сукні в квіточку, джинси, спідниці і комбіштани – актуальних трендів вистачить на всіх. На щастя, все більше брендів враховують запити жінок із нестандартною фігурою, і відділи з речами великих розмірів не поступаються основній частиниімагазину в різноманітності моделей. До вашої уваги – короткий список того, що не буде зайвим придбати цього сезону.

Сукня з запахом

Фото: Getty Images

Сукні з квітковим принтом повертаються в моду кожен весняно-літній сезон, тому їх обов'язково варто мати у своєму гардеробі. Краще за все вибрати модель з запахом, тому що такий крій ідеально підходить для пишного бюсту. Бажано, аби сукня була довгою і вільною: це допоможе приховати широкі стегна. Носіть її з черевиками або сандалями на підборах.

Трапецієподібна спідниця

Фото: Getty Images

Мідіспідниця трапецієподібного крою дозволяє замаскувати низку недоліків, включно з далекими від досконалості колінами, широкі стегна і повні сідниці. Вона добре поєднується з тонким пуловером з м'якої тканини. Ви можете недбало заправити його в спідницю спереду або одягнути ремінь, щоб підкреслити талію. Як взуття тут пасуватимуть елегантні сандалі або практичні білі кросівки.

Фото: Getty Images

Комбіштани

Вони продовжують користуватися популярністю і цього сезону, на радість схильним до огрядності модницям. Вам пасуватимуть комбіштани з будь-якого матеріалу, чи то денім, бавовна, льон або легкі повітряні тканини. Не завадить підвернути штанини, аби надати цьому елементу гардеробу стильний вигляд. Комбіштани можуть бути як повсякденним одягом, так і вечірнім вбранням. Потрібно тільки правильно підібрати аксесуари, змінивши кросівки і ремінь через сумку на витончені туфлі-човники і клатч.

Джинси і комбінезон

Фото: Getty Images

Один з актуальних трендів – обрізані джинси з нитками, що стирчать. Носіть таку модель з білою футболкою або, якщо потрібно приховати широкі стегна, з тунікою. Інша тенденція в галузі деніму – джинсовий комбінезон. Ця знайома з дитинства річ допомагає згладити недоліки фігури і без проблем вписується в міський стиль. З комбінезоном можна одягти кросівки, а вспекотну погоду – туфлі без задників на пласкій підошві.

Асиметрична блузка

І остання модна річ, на яку варто звернути увагу. Якщо у вас є зайві кілограми в зоні живота і стегон, купіть асиметричну блузку, що розширюється донизу. На відміну від вузьких моделей, які тільки підкреслять проблемні зони, цей крій ефективно приховає недоліки. Можна вибрати блузку будь-якого кольору, але вона обов'язково повинна бути однотонною, щоб не створювати зайвих акцентів.

Ганна Гоголєва

Фото: Getty Images

 

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Мода для гладких
Наступна публікація