Штани: новинки сезону

Штани: новинки сезону

Фото: Getty Images

Не можете вирішити, які штани придбати в поточному сезоні? Спортивні, розкльошені, армійські – осінь 2018-го радує нас новими трендами. Ми вибрали найактуальніші моделі, які допоможуть вам бути стильними у будь-якій ситуації.

Кльош

Фото: Getty Images

В цьому сезоні не можна обійти увагою штани кльош, які зараз є однією з основних моделей для повсякденного носіння. І це хороша новина, адже вони допомагають здаватися вище і візуально подовжують ноги. Цієї осені штани кльош відрізняються просторим кроєм і штанинами, які розширюються від коліна. У теплу погоду до такої моделі пасуватиме футболка або толстовка з написом, в холодну – пуловер, прикрашений графічним принтом, в поєднанні з елегантним піджаком. Якщо ви низька на зріст, носіть штани кльош з взуттям на підборах або танкетці. Якщо ви висока, підберіть взуття на пласкій підошві – наприклад, білі кросівки.

Спідниця-штани

Фото: Getty Images

Весняно-літній сезон відзначився популярністю цієї моделі, яка являє собою щось середнє між спідницею і короткими широкими штанями. І зараз стильна спідниця-штани продовжує підкорювати серця модниць. В осінні дні її можна носити з елегантною сорочкою, вузьким пуловером або різнобарвною толстовкою. Вдягніть яскраві або перламутрові дербі, щоб додати до образу оригінальну ноту, і прихопіть з собою сумку-кошик, яка буде нагадувати про літо.

Мілітарі

Фото: Getty Images

Камуфляжний принт, великі кишені, всі відтінки хакі, бежевого і коричневого – в моду повернулися штани в стилі мілітарі. Носити їх не завжди просто, тому краще вибрати максимально стриману модель. Нехай це будуть однотонні штани з вузьким кроєм, прикрашені декількома кишенями. Рекомендовані кольори – бежевий і хакі: на відміну від камуфляжного принта, вони не створять вам проблем під час вибоуі одягу.

Спортивний шик

Фото: Getty Images

Якщо ви завжди мріяли, щоб зручні спортивні штани можна носити де завгодно, настав ваш зоряний час. Завдяки популярності спортивного стилю тепер такі моделі штанів доречні навіть в офісі. Звичайно, вони мають більш елегантний крій, ніж звичайний одяг для спорту, і нагадують низ штанного костюма. Проте моделі цього типу виготовляються з м'яких і комфортних матеріалів, таких як мольтон. І головна ознака спортивних штанів нового покоління – яскраві вертикальні смуги з боків.

Принти і відтінки

Фото: Getty Images

Незважаючи на наближення зими, зараз ще рано переходити на темний одяг. Восени ніхто не забороняє носити штани світлих або насичених відтінків – яскраво-червоні підійдуть для неформальних ситуацій, білі варто приберегти для вечірніх нарядів... Щоб перейнятися осіннім настроєм, зверніть увагу на актуальні в цьому сезоні кольори – помаранчевий, бордовий, сірий, індиго, відтінки охри і іржі. Що стосується принтів, тут теж є з чого вибрати: класичні клітка і смужка, веселий горошок, квіткові узори в дусі 70-х, а також оригінальні парчеві мотиви.

Ганна Гоголєва

 

Повʼязані теми:

Наступна публікація