Штани: новинки сезону

Штани: новинки сезону

Фото: Getty Images

На зміну темним штанам з щільної тканини приходять легкі, вільні і яскраві моделі, характерні для весняно-літнього періоду. Спортивні, крою paperbag, у смужку, з квітковим принтом – в актуальних колекціях є штани на будь-який смак. Аби визначитися з вибором, спробуємо розібратися в головних новинках сезону.

Основні моделі

Цієї весни продовжують бути популярними штани paperbag. Модель з високою талією і зав'язаним спереду поясом вже підкорила серця багатьох модниць. Якщо вам теж до душі цей тренд, обирайте бежеві штани paperbag, широкі або крою "морквина". Елегантний ефект забезпечений!

Фото: Getty Images

Інший тренд, який не поспішає покидати наші гардероби, – широкі штани. Легкі і вільні, вони мають витончений вигляд, не ускладнюють рухів і надають фігурі стрункості. Якщо ви любите максимально жіночний стиль, купіть модель з легкої, злегка прозорої тканини.

Фото: Getty Images

На останніх колекціях помітно відчувається вплив моди 90-х. Характерний приклад – актуальність спортивних штанів з смужками з боків. Щось середнє між моделями для бігу і низом штаннного костюма, цей елемент гардеробу пасує як для елегантних, так і для повсякденних образів. Туфлі-човники на підборах допоможуть зробити спортивні штани вишуканішими.

Фото: Getty Images

Інший тренд з 90-х – практичні штани карго. Їх легко впізнати за великими бічними кишенями, розташованими трохи нижче стегон. Віднедавна штани карго почали виготовляти з незвичайних матеріалів, таких як атлас і поліестер. Ця модель добре пасує до спортивного і повсякденного стилю.

Кольори та принти

Тепер розглянемо інші тенденції в галузі штанів. З настанням весни вам хочеться свіжості і позитиву? Делікатні пастельні відтінки допоможуть покращити настрій. Небесно-блакитний, ніжно-рожевий і блідо-жовтий – ось основні тони, на які варто звернути увагу. Найкраще вони пасують для штанів в спортивному стилі.

У сонячні дні пора попрощатися з темним одягом. Зараз в моді яскраві кольори, зокрема флуоресцентні. Найпопулярніші в цьому сезоні насичені відтінки червоного, жовтого і синього. Штани яскравого кольору, широкі або paperbag, ідеально поєднуються з елегантними білою сорочкою.

Фото: Getty Images

Що стосується принтів, навесні, як зазвичай, лідирує квітковий. Широкі штани з поясом, прикрашені великими квітковими візерунками, – ідеальна річ для вбрань в богемному стилі. Тим, хто любить ретро, можна порекомендувати моделі в горохи або з чорно-білим принтом "віші". Смугасті штани – це класика, яка завжди в моді. Особливо коли мова йде про моделі з просторим кроєм, які ефективно приховують зайві кілограми. А якщо традиційні мотиви здаються вам нудними, спробуйте купити штани зі зміїним принтом: імітація шкіри рептилій теж входить до основних тенденцій сезону.

Ганна Гоголєва

 

Повʼязані теми:

Наступна публікація