Сріблястий одяг: як його носити

Сріблястий одяг: як його носити

Фото: www.credits

Цього сезону всесвіт захопили сріблясті тони. Блискучі і космічні, вони займають особливе місце в нашому гардеробі. Порівняно з золотавим сріблястий – більш стриманий відтінок, тому його простіше впровадити у свій стиль. Це металевий нюанс із яскраво вираженим футуристичним характером. Неважливо, що вам білше на смак – светр, спідниця, взуття або сумочка, – всі сріблясті речі мають стильний і вишуканий вигляд. А головне цей сяйливий відтінок підніме настрій у похмуру зимову погоду.

Фото: www.credits

Модні ідеї

Найпростіше приєднатися до цієї тенденції за допомогою верхнього одягу. Бомбер, куртка-косуха, пуховик – всі вони чудово виглядають в сріблястому варіанті. Будь-яка з цих моделей ідеально поєднується зі світло-рожевими штанами або джинсами. Додайте сюди однотонний пуловер – та й по всьому.

Якщо ви любите металеві відтінки, спробуйте одягти сріблясті штани у поєднанні з бронзовим блейзером. Це повністю блискуче вбрання має дуже жіночний вигляд і стане в пригоді для особливих подій.

Фото: www.credits

Сріблястий одяг дуже ефектний не тільки як вечірнє вбрання, але і як повсякденний варіант. Так, любителькам рок-н-рольного стилю можна порекомендувати широкі штани або спідницю-брюки цього металевого відтінку. Носіть їх з постареним пуловером та високими черевиками, а в теплу пору року – з футболкою і кедами.

Ще одна стильна річ на кожен день – срібляста спідниця актуальної у поточному сезоні довжини міді. Як верх тут пасуватиме комфортна толстовка або пуловер. А щоб захиститися від холоду, існує інший тренд – в'язані светри з сріблястих матеріалів. Така модель створює ефектний контраст в поєднанні з вузькими шкіряними штанами. Зручно, елегантно – і ніяких модних помилок.

Бути завжди в тренді складно, але можна, а розлучатися з грошима потрібно легко, але ненадовго. Уявіть собі ситуацію: ви в бутику, підходите до каси з обраної річчю і дістаєте з сумочки pudracard - картку, яка має вигляд як маленька зефіринка. Всі усміхаються, тому що це дуже мило, а ви - тому, що знаєте, що на цю картку вам надійде кешбек за покупку, яку ви зараз робите.
Тому що, якщо розплачуватися pudracard, можна отримувати кешбек за шопінг, а за відкриття і обслуговування картки платити не доведеться.
Замовити картку можна просто в Instagram: поставте хештег #pudrcard, напишіть в директ @pudracard залиште коментар під будь-яким постом @pudracard або відзначте @pudracard на своєму фото. Новий рік обов'язково буде щасливим!

Фото: www.credits

Взуття та аксесуари

Якщо блискучий одяг з не дуже пасує до вашого стилю, нагадуємо, що до більшості тенденцій можна приєднатися за допомогою аксесуарів. Йдеться насамперед про сріблясті сумки: клатч пасуватиме для вечірніх образів, "банан" – для повсякденних. Блискучий аксесуар допоможе внести свіжу ноту в повністю чорні вбрання, такі як комбі-штани або сукня середньої довжини.

Фото: Getty Images

Срібляста тенденція не оминула і взуття. Звичайно, до зимових умов краще всього пасуватимуть чоботи і високі черевики. Але головним трендом тут є туфлі на високих підборах. У комбінації з білою сорочкою та темно-сірими штанами довжиною 7/8 "човники" на шпильках чудово вписуються в образ сучасної ділової жінки. Любителькам стилю casual варто купити сріблясті кросівки або мокасини, які добре поєднуються з джинсовим одягом. У цьому разі блискуче взуття можна доповнити рюкзаком металевого відтінку.

Ганна Гоголєва

 

Наступна публікація