Сукня-футболка: як носити на вулиці та вдома

Сукня-футболка: як носити на вулиці та вдома

Фото: Getty Images

А що, якщо ідеальним домашнім одягом є сукня-футболка? Зручна і жіночна, вона є модною альтернативою спортивному костюму.

На відміну від таких карантинних хітів, як піжама і халат, у сукні-футболці не соромно вийти на вулицю. Саме час ближче познайомитися з цим елементом гардеробу!

В умовах карантину головними трендами сезону стали м'яка піжама і комфортний спортивний костюм. Але не варто засмучуватися: є ще один варіант, який однаково добре підходить для домашнього та вуличного носіння. Йдеться про просту і практичну сукню-футболку. Її головні ознаки – широкий крій та короткі рукави. Ця сукня є елементом спортивного стилю, але не обмежується його рамками. До того ж у будь-якому разі вона має більш жіночний вигляд, ніж спортивний костюм. Носити сукню-футболку легко і просто, головне – знайти підхожу модель серед доступної різноманітності.

Тенденції сезону

Фото: Getty Images

Головний плюс сукні-футболки в тому, що вона підкреслює вигини фігури, при цьому не обмежуючи свободу рухів. Обираючи модель, потрібно насамперед враховувати довжину. Короткі сукні-футболки мають сексуальний вигляд і вирізняються комфортом, тоді як довгі представляють собою щось середнє між богемним і спортивним стилем.

У плані забарвлення сукні-футболки не відстають від останніх тенденцій. Дуже вишуканий вигляд мають моделі в пастельних тонах, таких як світлі відтінки бузкового, жовтого, рожевого і абрикосового. Втім, якщо ви не любите експериментів, завжди можна знайти стриману сукню такого типу – чорну, бежеву або кольору хакі. Любителькам ретро та оригінального стилю варто звернути увагу на психоделічні моделі, пофарбовані в техніці тай-дай. А тим, хто віддає перевагу традиційні мотиви, можна порекомендувати сукню-футболку з квітковим принтом.

Фото: Getty Images

Незважаючи на те, що цей вид суконь завжди вирізнявся простим мінімалістичним кроєм, останнім часом дизайнери намагаються відійти від шаблону, додаючи все нові деталі. Наприклад, об'ємні рукави в дусі 80-х не тільки підкреслюють лінію плечей, але і надають сукні-футболці елегантний вигляд. Тим, хто не любить спортивний стиль, також можна зробити ставку на модель з розрізами з боків або з воланами на подолі. А якщо ви хочете зробити акцент на талії, купіть сукню-футболку з поясом, який слід зав'язувати спереду.

Модні ідеї

Фото: Getty Images

Щоб мати вишуканий вигляд навіть лежачи на дивані, змініть піжаму на довгу сукню-футболку з невеликими розрізами з боків. Така модель ефективно створює ілюзію стрункої фігури. За необхідності це вбрання можна доповнити сліперами в богемному стилі.

Фото: Getty Images

Якщо ви любите стиль casual і понад усе цінуєте комфорт, купіть коротку сукню-футболку. Краще всього вибрати модель насиченого кольору – наприклад, яскраво-рожеву. Поза домом таку сукню зручно носити з джинсового курткою і білими кросівками.

Тим, хто віддає перевагу жіночним вбранням, можна порекомендувати сукню-футболку з об'ємними рукавами-ліхтариками. Коли знадобиться вийти на вулицю, підберіть до нього шкіряні армійські черевики. Вони допоможуть створити цікавий контраст і додати витонченій сукні рок-н-рольний характер.

Ганна Гоголєва

Читайте також: Чорні джинси – тренд сезону весна-літо 2020

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Що з чим носити
Наступна публікація