Толстовки: що нового

Толстовки: що нового

стріт-стайл / Фото: Getty Images

Пряма або простора, яскрава або стримана, з написом або всипана стразами – цієї зими толстовка все так само популярна і успішно конкурує зі светрами. Розглянемо основні новинки поточного сезону.

Від коротких сірих толстовок 80-х років до моделей у вуличному стилі від марки Fila, цей елемент одягу має свою історію. Але все-таки насамперед він характерний для моди 90-х років. Комфортна, стильна, універсальна – сьогодні толстовка вже не асоціюється зі спортивним стилем. Вона підкорила серця багатьох модниць завдяки своєму зручному крію і практичним матеріалам. Недарма толстовка є тією річчю, яку зазвичай обирають, коли нема чого вдягти. Особливо контрастний вигляд вона має в поєднанні з елегантним одягом. Втім, цей елемент гардеробу однаково вдало поєднується з джинсами, спідницею довжини міді та шкіряними штаньми.

Тенденції сезону

стріт-стайл / Фото: Getty Images

Цієї зими вибір толстовок знову вражає своєю різноманітністю. Якщо ви віддаєте перевагу спортивному стилю, зверніть увагу на світло-бежеві або світло-сірі моделі з яскравими смугами. І пам'ятайте: щоб толстовка максимально відповідала своєму класичному дизайну, вона обов'язково повинна бути з капюшоном.

Незважаючи на те, що толстовка є типовим зразком стилю унісекс, в нинішньому сезоні вона відрізняється жіночнішим характером. Завдяки популярності ретро 80-х з'явилося безліч моделей з об'ємними рукавами, всипаними стразами або обшитими перлами.

Якщо ви любите оригінальний стиль, ваш вибір – моделі, прикрашені принтами. З леопардовим принтом цей елемент одягу приймає хижий характер, а завдяки візерунку з дрібних сердечок стає романтичним. Втім, зараз можна знайти толстовку з будь-яким актуальним мотивом. Шотландська клітинка, зебровий принт, "гусячі лапки" – варіантів не злічити.

стріт-стайл / Фото: Getty Images

Найпоширенішим матеріалом для толстовок були і залишаються щільні бавовняні тканини, але в поточному сезоні варто спробувати новинку – моделі з м'якого і затишного оксамиту. Що стосується відтінків, тут теж є широкий вибір – від стриманих кольорів до найяскравіших, не кажучи вже про моду на пастельні тони. Бузковий, м'ятний, персиковий, блідо-жовтий і мандариновий підходять для толстовок нітрохи не гірше, ніж традиційні темно-синій, сірий, чорний і бежевий.

Модні ідеї

стріт-стайл / Фото: Getty Images

Не думайте, що цей елемент гардеробу можна носити тільки з джинсами або спортивними штанами. Проста толстовка з мольтону стає дуже жіночною в поєднанні з шкіряною мініспідницею. А щоб внести в це вбрання відтінок рок-н-рольного стилю, одягніть лаковані високі черевики, такі як класичні "мартенси".

Якщо ви віддаєте перевагу елегантному стилю, підберіть до толстовки прямі штани зі стрілками. Тут чудово пасуватиме модель з поясом. Наприклад, актуальні на цей момент штани paperbag підкреслять талію і відтінятимуть спортивний характер толстовки. І не забудьте про взуття на підборах, яке допоможе зробити цей образ жіночнішим.

стріт-стайл / Фото: Getty Images

Нарешті, толстовка цілком може слугувати елементом офісної уніформи. Тим більше, що одним з найпопулярніших зараз трендів є штанний костюм. Неважливо, який у вас є – чорний, із оксамиту або з мотивом "плетіння Глен". Якщо вам набридли звичні пуловери і класичні білі сорочки під костюм завжди можна одягнути толстовку. Прикрашена написом або невеликим принтом, вона внесе свіжу ноту до цього строгого вбрання. Як взуття тут краще всього підійдуть чоботи на пласкій підошві.

Ганна Гоголєва

 

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Що з чим носити
Наступна публікація