Як носити штани paperbag

Як носити штани paperbag

Фото: Getty Images

Що робити, якщо джинси вам набридли, а гостромодний комбінезон здається занадто оригінальним? Є рішення: штани paperbag – ось тренд, на який вам варто звернути увагу в поточному сезоні. Пояснюємо, що це таке, кому личить і з чим поєднується.

Paperbag: основні ознаки

Просто кажучи, ці штани – повна протилежність моделям із низькою талією, які були так популярні в 2000-ні роки. Окрім того, є три ознаки, які відрізняють paperbag від звичайних завищених штанів.

По-перше, у paperbag має бути пояс або ремінь. Цей елемент дає можливість затягнути штани на талії, створивши об'ємний ефект у верхній частині.

Фото: Getty Images

По-друге, paperbag – це широкі штани. Щоб за зав'язаного пояса у верхній частині утворилися красиві складки, крій має бути як мінімум прямим. Але чим ширша модель, тим помітніший ефект об'єму. Тому paperbag в принципі не можуть бути вузькими.

По-третє, це штани з максимально завищеними кроєм. Якщо їхня талія буде розташована на рівні пупка, об'ємного ефекту не вийде. А без нього крій paperbag неможливий.

Останній нюанс: paperbag – це не обов'язково штани. Йдеться про загальну назву крою, який також може бути застосований до спідниць, шортів.

Фото: Getty Images

Особливості фігури

Скажімо прямо: ця модель з акцентом на талії пасує далеко не всім. Якщо ви невисока і струнка, paperbag слід одягати з туфлями на підборах або кросівками на танкетці, аби не здаватися ще нижчою. І намагайтеся не порушувати пропорції фігури, підібравши до штанів футболку квадратного крою, а в прохолодну погоду – коротку або приталену джинсову куртку.

Фото: Getty Images

Тим, у кого погано окреслена талія, теж не варто відмовлятися від paperbag. Виберіть модель із поясом трохи вище пупка: це створить ілюзію стрункої талії і додасть жіночність вашій фігурі. Єдині, кому не рекомендується носити ці штани, – власницям пишних форм, особливо тим, у кого є зайві кілограми в зоні живота і стегон.

Фото: Getty Images

Актуальні тенденції

Широкий пояс і довжина 7/8 – ось головні особливості штанів paperbag цього сезону. Короткий крій відкриває щиколотки, тому такі моделі прекрасно підходять для літніх вбрань. До paperbag довжиною 7/8 пасує будь-яке взуття, включаючи еспадрильї, кросівки і сандалі. Але особливо жіночний і елегантний вигляд ці штани мають у поєднанні з туфлями на підборах.

Крім усього іншого, paperbag можуть бути елементом вечірніх вбрань. В цьому випадку вам знадобиться вільна широка модель, до якої слід підібрати витончену блузку чи сорочку. Обов'язково заправте верх в штани, щоб було видно пояс, зав'язаний красивим бантом.

Фото: Getty Images

Що стосується відтінків, у літній сезон за традицією популярні світлі тони – бежевий і світло-коричневий. Утім, сміливі модниці можуть вибрати paperbag яскравого кольору: це не менш актуально. Якщо ви вирішили почекати з покупкою штанів до осені, пам'ятайте, що в похмурий період року краще зробити ставку на темні кольори, такі як чорний і темно-синій.

Ганна Гоголєва

 

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Що з чим носити
Наступна публікація