Як носити ковбойські чоботи

Як носити ковбойські чоботи

Фото: Getty Images

Цей легендарний вид взуття легко упізнати за загостреними носками і скошеними підборами. Ковбойські чоботи – не тільки для ковбоїв. За останні 50 років цей практичний вид взуття перетворився на модний аксесуар. Багато брендів, такі як Isabel Marant і Saint-Laurent, пропонують свої варіації на цю тему. Крім автентичних ковбойських чобіт, існують моделі нового покоління – яскраві, з низькими халявами або з оригінальними деталями. Розглянемо, як впровадити це взуття в свій повсякденний стиль і надати йому жіночніший характер.

Чому модниці всього світу так люблять ковбойські чоботи? По-перше, цей вид взуття давно став класикою гардеробу, нарівні з човниками, балетками і кросівками. По-друге, ці чоботи легко поєднуються з одягом самих різних стилів, починаючи від фолку з рок-н-ролом і закінчуючи романтичними богемними нарядами. І по-третє, на відміну від іншого взуття, з плином часу ковбойські чоботи не втрачають вигляд. Навпаки, коли шкіра зношується, вони набувають іншого відтіноку і стають тільки красивішими.

Фото: Getty Images

Модні ідеї

Ковбойські чоботи одразу асоціюються з джинсами. Чому б і ні: ця шкіряне взуття завжди має чудовий вигляд з курткою з деніму і темно-синіми джинсами. Але якщо цей традиційний наряд здається вам нудним, є і більш сучасні варіанти. Найпростіший із них – одягти джинси, але не блакитні або сині (занадто банально). Виберіть модель будь-якого іншого кольору – наприклад, білі джинси, які добре пасують до образів у міському стилі.

Фото: Getty Images

Найефектніша ідея – ковбойські чоботи в поєднанні з сукнями вільного крою. Контраст між цим суворим взуттям та жіночим одягом завжди справляє враження. Якщо ви любите богемний стиль, можна вибрати для цієї мети довгу сукню з принтом. Носіть її з високими ковбойськими чобітьми і шкіряної льотної курткою.

Нестандартний підхід

Ковбойські чоботи як елемент вечірнього вбрання – звучить несподівано, але, виявляється, це цілком можливо. Просто потрібно відмовитися від занадто оригінального одягу і вибрати що-небудь стримане – наприклад, маленьку чорну сукню. І не забудьте доповнити наряд максимально вишуканими аксесуарами, такими як золотисті прикраси, великий яскравий браслет (якщо сукня з короткими рукавами) або клатч з люрексом.

Фото: Getty Images

Всупереч стереотипам ковбойські чоботи можна носити не тільки восени і взимку. Досить вибрати модель типу "ропер" з низькими халявами, і ви не будете розлучатися з цим взуттям навіть влітку. Легкі чоботи в поєднанні з футболкою і джинсовими шортами добре пасують для прогулянок містом. Увечері "ропери" варто одягнути до сукні середньої довжини, прикрашеної узором. Ці вбрання в стилі фолк вражають своєю простотою, але ніколи не виходять з моди.

Фото: Getty Images

Різнокольорові моделі

З яскравими ковбойськими чобітьми слід бути обережніше. Моделі нестандартних відтінків або з принтами (такими як зміїний і леопардовий) – деталь, яка одразу стає головним акцентом вбрання. Якщо ви вибрали білі чоботи, краще повернутися до традиційного стилю і носити їх з синіми джинсами. Наприклад, тут пасуватимуть "мамині джинси" в комбінації з білою сорочкою і тренчем.

Фото: Getty Images

Ви купили оригінальні чоботи – зелені або червоні? Носіть їх зі стриманими вбранням, таким як штанний костюм. Інший варіант – вузькі чорні штани, які слід заправити всередину чобіт. Вдягніть пуловер і шкіряну куртку-косуху – ось і готовий образ в рок-н-рольному стилі. Якщо ви віддаєте перевагу спідниці, підберіть до ковбойських чобіт модель крою "олівець", щоб зіграти на цьому несподіваному контрасті.

Ганна Гоголєва

 

Стаття з добірки новин:
Що з чим носити
Наступна публікація