Як правильно носити принти: 5 порад від Андре Тана

Як правильно носити принти: 5 порад від Андре Тана

Як правильно носити принти: 5 порад від Андре Тана

Андре Тан / Фото: Instagram Андре Тана

Український дизайнер Андре Тан вирішив на прикладах показати, як носити різні принти. Як ілюстрації він використав кілька публічних виходів герцогині Кембриджської, у якої бездоганний смак і вічуття стилю.

За словами дизайнера, під час вибору нової сукні потрібно пам'ятати - яким би ідеальним не був крій, принт може спотворити пропорції тіла, а також візуально додати кілька зайвих сантиметрів. Щоб цього не сталося - вчимося правильно вибирати принт.

Отже, модні поради від кутюр'є:

Горох

Як би сильно ми не любили горох, в ньому є трохи підступності. Він може відняти або додати пару кілограмів. Зробити груди або стегна більшими допоможе блуза або спідниця з великим принтом. А от дрібний горох підходить усім. Світлий горох на темному тлі приховає пару зайвих сантиметрів.

Фото: Instagram Андре Тана

Клітинка

Клітинка просто створена підкреслювати чесноти! Тому вона не підходить для тих місць фігури, які ти хочеш приховати. Дівчатам з пишними формами особливо обережно слід бути з шотландською клітинкою. А от коса клітинка витягує силует.

Фото: Instagram Андре Тана

Квіти

Великий квітковий принт створений тільки для мініатюрних струнких дівчат. Дрібні і середні квіти підійдуть усім.

Фото: Instagram Андре Тана

Смужки

Горизонтальні смуги - незамінні помічники під час створення ідеальних пропорцій (за рахунок візуального розширення частини тіла). Вертикальні смуги - найкращий принт для невисоких дівчат або дівчат середнього зросту. А ось високим дівчатам ліпше відмовитися від такого вибору. Тонкі (невеликі) вертикальні смуги - прекрасний вибір для пишнотілих красунь.

Фото: Instagram Андре Тана

Леопард

Ну і ваш улюблений леопард. Сміливий і складний принт одночасно. Запам'ятай два правила! Перше: леопардовий тотал лук може зіпсувати найідеальнішу фігуру, тому максимум обережності. Друге: леопард підкреслює всі недоліки, тому одягаємо лише ті частини тіла, до яких точно немає претензій.

Фото: Instagram Андре Тана

Раніше дизайнер розповів про предмети гардероба, які вкоренилися в шафах у багатьох жінок, але їх уже давно потрібно позбутися. Андре Тан склав свій топ таких речей і просить українок більше їх не надягати. А також відзначив наймодніші сукні цього літа. Прикладами кутюр'є поділився на своїх сторінках в соцмережах.

Читайте також: Актуальні фасони суконь літа 2020, які підкреслять вашу елегантність

Повʼязані теми:

Наступна публікація