Зігріють і доповнять зимовий лук: стильні головні убори

Зігріють і доповнять зимовий лук: стильні головні убори

Фото: Getty Images

Вираження індивідуального стилю може здатися особливо нелегким у зимовий період року. Але в одній ключовій категорії є рішення: головні убори.

Незалежно від того, чи любите ви носити головні убори цілий рік чи тільки за гострої необхідності під час низьких температур, зимовий сезон знаменує собою появу нових тенденцій, які точно надихнуть на створення стильних образів для холодної погоди.

Панами спочатку набули звання наймоднішого літнього головного убору, а тепер впевнено набирають популярність і в зимовий період року, варто було всього лише замінити тканини на більш теплі. Передчуваючи весняне потепління, пропонуємо поєднати розслаблений костюм, базовий тренч із вельми кумедними лоферами і яскравою панамою. Завершити образ допоможе модна безформна сумка.

Образи для робочих буднів в офісі теж можуть бути комфортними. Щоб досягти цього ефекту, обирайте для свого лука костюм з м'яких і приємних до тіла тканин. Пухнаста і тепла пов'язка додадуть образу затишку, а структурована сумка і чоботи на високих підборах збережуть баланс.

Бейсбольні кепки стали популярними далеко за межами матчів легендарної американської гри. Для днів, коли часу на підбір правильних кольорів для образу немає, ідеальним рішенням стане чорний тотал лук. Урбаністичний, модний, зручний і теплий — ідеальний для швидкого ритму життя у великому місті.

Що може бути кращеим м'якого трикотажного костюма для вихідного дня? Прекрасно, що комфорт стає синонімом моди. Класична вовняна шапка у яскравому рожевому відтінку і окуляри контрастного кольору зроблять образ весняним, свіжим і відповідним до зимових холодним реалій.

Для більш святкових і одночасно строгих образів зверніть увагу на маленьку чорну сукню, класичне пальто кольору слонової кістки і невелику яскраву сумочку. Завершити образ допоможе вінтажний головний убір зі штучного хутра.

Читайте також: Який головний убір обрати на зиму: 5 модних порад від Андре Тана

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Мода сезона весна-лето 2017
Наступна публікація