Останні

Більше новин

Популярні

Більше новин

Коментують

Більше новин
5 рецептів збалансованих десертів від шеф-кухаря Юрія Ковриженка: без шкоди для фігури!

Професійний шеф-кухар з 10-річним стажем Юрій Ковриженко відомий не тільки в Україні, а й далеко за її межами.

Він регулярно представляє нашу країну на міжнародних конгресах, співпрацює з Міністерством закордонних справ України, як посол української кухні в інших країнах світу. З недавнього часу Юрій – кулінарний амбасадор світового експерта в області збалансованого харчування компанії Herbalife Nutrition, тому точно знає всі секрети приготування смачних, корисних та збалансованих за складом страв.

5 рецептов от шеф-повара Юрия Ковриженко_релкама

Нині, коли в світі тренд здорового способу життя набуває популярності, а його прихильникам зчаста доводиться обмежувати себе або взагалі відмовлятися від солодощів, корисні десерти стають все більш актуальними.

Тому всім, хто прагне харчуватися правильно, книга рецептів "Абетка збалансованого смаку" від Herbalife Nutrition стане незамінним помічником. Тут зібрано безліч рецептів, які дивують поєднанням смаків, продуктів та інгредієнтів. Примітно, що рецептам корисних десертів відведено майже третину книги. Торти, мафіни, оладки, морозиво, цукерки та багато інших спокусливих солодощів тепер цілком реальні в раціоні! Приготовані на основі продуктів Herbalife Nutrition, без борошна і цукру, вони в порівнянні з традиційними рецептами мають більш збалансований склад за білками, жирами, вуглеводами та не містять зайвих калорій.

Юрій Ковриженко разом з Herbalife Nutrition пропонують 5 рецептів смачних, а головне – корисних десертів, які не зашкодять фігурі. Тут представлені "швидкі" рецепти, які можна приготувати під час робочих буднів. А також страви, які потребують трохи більше часу – приготуйте їх у вихідний або на свято. Наші рецепти – ваше натхнення! Експериментуйте на здоров'я і будьте у вашій кращій формі!

Чізкейк з лавандою

5 рецептов от шеф-повара Юрия Ковриженко_релкама

Інгредієнти для коржа:

Протеїнова суміш Формула 3 від Herbalife Nutrition – 20 ст.л.

Протеїновий коктейль Формула 1 від Herbalife Nutrition зі смаком кремового печива – 2 ст.л.

Масло – 100 г

Холодна вода – 40 мл

Яєчні жовтки – 2 шт.

Вівсяні пластівці – 5 ст.л.

Кориця – 1 ч.л.

Інгредієнти для заливки:

Протеїновий коктейль Формула 1 від Herbalife Nutrition з ванільним смаком – 2 ст.л.

Рослинний напій Алое класичний від Herbalife Nutrition – 2 ковпачки

Сир знежирений – 500 г

Желатин – 3 листа

Знежирене молоко – 250 мл

Квіти лаванди – 1 ч.л.

Приготування:

Корж: змішати Формулу 1 та Формулу 3, додати вівсяні пластівці, жовтки, масло і воду. Ретельно вимісити. Тісто викласти у форму для запікання. Випікати 15-20 хвилин в духовці, розігрітій до 180 градусів. Готовий корж повинен охолонути.

Заливка:

- лавандовий сироп: замочити желатин у воді. Нагріти молоко в невеликій каструлі, додати лаванду, довести до кипіння і зняти з вогню, дати трохи охолонути. Желатин відтиснути від зайвої води, додати в сироп і перемішати.

- начинка: змішати сир, Формулу 1, Рослинний напій Алое, додати лавандовий сироп і ретельно збити до однорідної маси.

Зібрати чізкейк:

Викласти сирну масу на корж і відправити в холодильник до застигання.

З даної кількості продуктів ви отримаєте чізкейк вагою 1,13 кг (9-10 порцій), в якому 1880 Ккал, 131 г білків, 120 г жирів, 61 г вуглеводів.

Бананове крем-брюле

5 рецептов от шеф-повара Юрия Ковриженко_релкама

Інгредієнти:

Банан – 1 шт (90 г)

Протеїновий коктейль Формула 1 від Herbalife Nutrition зі смаком крем-брюле – 6 ст.л.

Йогурт натуральний (2,5%) – 150 мл

Вода – 70 мл

Приготування: змішати всі інгредієнти в блендері. Викласти у формочки для морозива. Поставити до холодильника на 3 години.

З даної кількості продуктів ви отримаєте 390 г морозива (3 порції), в яких 435 Ккал, 36 г білків, 8,5 жирів, 56 вуглеводів.

Ніжний торт з мусом

5 рецептов от шеф-повара Юрия Ковриженко_релкама

Інгредієнти для тіста:

Протеїновий коктейль Формула 1 від Herbalife Nutrition зі смаком ванілі – 3 ст.л.

Вівсяно-яблучний напій від Herbalife Nutrition – 2 ст.л.

Розпушувач для тіста – ½ ч.л.

Молоко (1,5%) – 125 мл

Інгредієнти для прошарку:

Вівсяно-яблучний напій від Herbalife Nutrition – 2 ст.л.

Малина – 250 г

Агар-агар – ½ ч.л.

Інгредієнти для мусу:

Вершки (33%) – 250 мл

Желатин – 10 г

Молоко (1,5%) – 125 мл

Протеїновий коктейль Формула 1 від Herbalife Nutrition зі смаком шоколаду – 4 ст.л.

Приготування:

Тісто: збити яйця, додати до них Формулу 1, Вівсяно-яблучний напій, розпушувач і молоко. Перемішати, вилити в форму, випікати при 180 градусах 15-20 хвилин.

Прошарок: малину подрібнити за допомогою блендера і пропустити через сито. Додати до неї агар-агар і Вівсяно-яблучний напій. Нагріти отриману суміш до 110 градусів в духовці, залити у форму, поставити у морозилку.

Мус: змішати молоко і Формулу 1, додати до них збиті до піків вершки. Замочити желатин, потім розтопити його в мікрохвильовій печі (10 секунд) і додати в мус.

Наповнити форму: половина мусу, зверху половина малинового прошарку, потім ще половина мусу, корж і зверху – та половина малинового прошарку, що залишилася. Поставити на ніч до морозилки. Вранці торт дістати з форми і поставити відтавати в холодильник на 30-60 хвилин.

З даної кількості продуктів ви отримаєте торт вагою 885 г (8 порцій), в якому 1465 Ккал, 58,5 г білків, 95 г жирів, 80 г вуглеводів.

Шоколадний ріжок

5 рецептов от шеф-повара Юрия Ковриженко_релкама

Інгредієнти для ріжка:

Протеїновий коктейль Формула 1 від Herbalife Nutrition зі смаком шоколаду – 5 ст.л.

Вівсяно-яблучний напій від Herbalife Nutrition – 1 ст.л.

Яйця – 3 шт.

Вода – 50 мл

Інгредієнти для крему:

Вівсяно-яблучний напій від Herbalife Nutrition – ½ ст.л.

Сир м’який (0%) – 200 г

Ряжанка (2,5%) – 1 ст.л.

М’ята і ягоди – за смаком

Приготування:  

Ріжок: змішати всі інгредієнти і випікати у вафельниці 3-4 хвилини. Потім, поки вафелька ще гаряча, згорнути її в ріжок.

Крем: змішати всі інгредієнти для крему в однорідну масу. Якщо сир зернистий, то збити його блендером. Набрати суміш у кондитерський шприц і заповнити нею ріжки. Готовий ріжок прикрасити зверху листочками м'яти і ягодами.

З даної кількості продуктів ви отримаєте десерт вагою 510 г (4 порції), в якому 590 Ккал, 58 г білків, 25 г жирів, 26 г вуглеводів.

Тістечко "Картопля"

5 рецептов от шеф-повара Юрия Ковриженко_релкама

Інгредієнти:

Протеїновий коктейль Формула 1 від Herbalife Nutrition зі смаком шоколаду – 3 ст.л.

Коктейль Відновлення сили Herbalife 24 – 1 ст.л.

Какао – 1 ч.л.

Кероб – 1 ч.л.

Вода – 50 мл

Приготування:

Всі інгредієнти змішати, сформувати тістечко у вигляді картоплі. У разі необхідності додати трохи води. Готову "картоплю" охолодити протягом 1-1,5 годин.

З даної кількості продуктів ви отримаєте десерт вагою 110 г (1 порція), в якому 210 Ккал, 20 г білків, 5 г жирів, 22 г вуглеводів.

Залиште свій коментар

Вибір редакції