Це буде чудово: Катерина Кухар станцює "Лебедине озеро" і "Шехерезаду" на творчому вечорі

Це буде чудово: Катерина Кухар станцює "Лебедине озеро" і "Шехерезаду" на творчому вечорі

Балерина станцює з Олександром Стояновим та Адамжаном Бахтіяром.

Цієї суботи, 8 грудня, у Національній опері України відбудеться творчий вечір незрівнянної Катерини Кухар.

Прима-балерина виконає партії білого лебедя – Одетти з вистави "Лебедине озеро" і Шехеразади з однойменного балету.

На початку вечора глядачі зможуть насолодитися елегантним і чуттєвим танцем Кухар у білому акті "Лебедине озеро", де прима-балерина буде танцювати з заслуженим артистом України Олександром Стояновим, який славиться своєю позитивною енергією і високими з зависанням стрибками. Глядачі люблять їхній дует за ризиковані і легкі підтримки.

У другій частині, на численні прохання глядачів, вечір завершиться одноактним балетом з нотками східних прянощів "Шехеразада". Головні партії виконають Катерина Кухар і провідний соліст "Астана Опера" Адамжан Бахтіяр. Фантастичний Адамжан виконає партію Золотого раба.

Адамжан Бахтіяр – один з кращих представників молодого покоління в балеті. Володар Гран-прі багатьох престижних міжнародних конкурсів. Артист з яскраво вираженим східним типажем заворожує глядачів своєю зовнішністю, технічним танцем і феноменальним стрибком.

Справжнім сюрпризом стане також і те, що під час другого акту вистави "Лебедине озеро" глядачі зможуть побачити абсолютно нову проекцію, яка буде створена спеціально для цього вечора.

Повʼязані теми:

Наступна публікація