Феєричне завершення літа: найкращі концерти серпня

Феєричне завершення літа: найкращі концерти серпня

White Nights Festival/пресслужба

Насолоджуватися музикою просто неба і теплим літнім сонцем — однозначно крута ідея. Ловіть у серпні останні шанси на таке задоволення.

VOVAZILVOVA — 12 серпень

Він був зачинателем українського хіп-хопу. А тепер разом з найкращими музикантами країни (Денис Аду, Олександр Ємець, Радіон Іванов, Олег Марков та інші) представляє цей стиль у джазовій обробці. Крутий експеримент? Неймовірний! Спеціальний гість — VSIUDYSVOIA.

Локація: ЦУМ Київ (вул. Хрещатик, 38).

Вартість: від 390 гривень.

Наталя Могилевська — 14 листопад

Чарівна Наталя Могилевська підкорить сцену на воді. Гучний саунд просто неба з відвертою, ефектною і непередбачуваною артисткою вам точно запам'ятається. Наталя потішить новими піснями і сюрпризами.

Локація: Bakkara River Party (Венеціанський Острів, 1)

Вартість: від 500 гривень

White Nights Festival. Africa — 13-14 серпня

Переміститися до африканського містично-музичного континенту в Києві? Запросто, якщо ви купили квиток на White Nights Festival. Africa. Африканські міфи, які ожили, племінні танці, люди-пантери і навіть передбачення верховного мага — артові експерименти "Білих ночей" створюють нові реальності. У серпні — ще більше жанрів музики, ще більше інсталяцій і ще більш шалені хедлайнери: DJ Hell, DUB FX, MAGDALENA, а також кілька секретних. Навіть про гроші тут доведеться забути: cashless — нова традиція WN.

Локація: Арт-завод "Платформа" (вул. Біломорська, 1).

Вартість: 799-2300 гривень.

БУМБОКС — 19 серпня

Вперше ми почули їхній хіт ще у 2004-у. А цього літа насолоджуємося новим творінням — "Любила" спільно з Сашком Чемеровим. Здається, "Бумбокс" — це надійна машина з виробництва крутої музики, яка нікого не залишає байдужим. А ось їхні концерти — рідкість, тож поспішайте встигнути на лайв Андрія Хливнюка і Ко.

Локація: Osocor Residence (вул. Виноградна, 2).

Вартість: від 840 гривень.

Hammali and Navai — 19 серпня

Стильні та харизматичні репери привезуть до української столиці масштабну шоу-програму. Вони виконають не тільки всіма улюблені хіти "Девочка война", "Пустите меня на танцпол", "Прятки", "Птичка", а й презентують новий альбом. Гості концерту першими почують новинки наживо. Крім того, артисти інтригують – вони готують для шанувальників дещо особливе, але це буде сюрпризом.

Де: КВЦ "Парковий" (Паркова дорога, 16А)

Вартість: від 2449 гривень.

HVOB live — 20 серпня

Неймовірний електронний дует з Австралії, який з оваціями приймають у різних куточках світу — від Барселони до Пекіна. Анна Мюллер і Пауль Валльнер — їх називають незвичайним тандемом. А вони створюють гіпнотичну музику і на київському оупенейрі представлять новий альбом ROCCO, з яким їздять зараз всією планетою.

Де: ПБК (Труханів острів).

Вартість: від 890 гривень.

Павло Зібров — 21 серпень

Народний артист України виступить з новою програмою "Вуса Бренд". Зібров виконає усіма улюблені: "Хрещатик", "Мертві бджоли не гудуть", "Вуса бренд" і багато інших пісень у новій танцювальній обробці.

Де: KNZS (Koncha Zaspa Park Resort)

Ціна: від 750 гривень.

RAMIL '- 22 серпня

Перша слава до Раміля прийшла завдяки соцмережам. А після виходу його дебютного синглу "Хочешь со мной" і однойменного студійного лонгплею у 2019 році, популярність артиста стрімко зросла. Треки хіп-хоп-виконавця цінують за його прямоту, актуальність і природність текстів, оскільки в основу їхніх сюжетів покладено ситуації із власного життя артиста.

Де: Stereo Plaza

Ціна: від 699 гривень.

ONUKA — 27 серпня

Зірка українського електро-фольку представить нову платівку KOLIR — 10 нових яскравих треків з емоційним забарвленням. Це буде масштабно і потужно. Це перший концерт ONUKA у Києві у 2021 році.

Де: КВЦ "Парковий" (Паркова дорога, 16А)

Ціна: від 640 гривень.

LATEXFAUNA — 31 серпень

LATEXFAUNA так обожнює публіка, що на їхні концерти створюються кілометрові черги і не всі охочі можуть туди проштовхнутися. ПБК, на прохання шанувальників, повторює концерт літніх хітів "хлопчиків Австралії".

Де: ПБК (Труханів острів).

Ціна: від 400 гривень.

Vacuum — 31 серпень

Vacuum — це вже ностальгія, яка минула у своєму розвитку шлях від сінтіпоптріо до міжнародних колаборацій Маттіаса Ліндблума. Саме він як незмінний лідер гурту представить на останньому літньому концерті програму з нетлінок і новинок.

Де: Всі. Свої D12 (вулиця Десятинна, 12).

Ціна: від 720 гривень.

БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ — 31 серпень

Гурт БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ завершить концертне літо перед підготовкою до масштабного виступу в НСК "Олімпійський" у 2022 році. Музиканти просто неба виконають всі головні хіти і нові пісні.

Де: КВЦ "Парковий" (Паркова дорога, 16А)

Ціна: від 590 гривень.

Повʼязані теми:

Наступна публікація