Тільки для дорослих: в Україні відбудеться фестиваль еротичного кіно

Тільки для дорослих: в Україні відбудеться фестиваль еротичного кіно

Банан / Фото: pixabay.com

Цього четверга в українських кінотеатрах буде спекотно.

В кінотеатри України 23 січня повертається фестиваль еротичного кіно Best Erotic Shorts з новою програмою. Найсексуальніші короткометражки з усього світу доведуть, що взимку теж може бути спекотно.

Фестиваль Best Erotic Shorts – це вісімдесят хвилин суцільного задоволення, яке може надихнути на приємні фантазії і у вас може виникнути бажання швидше повернутися додому до своєї другої половинки.

Вечір буде яскравим, палким, пристрасним і дуже цікавим.

Організатори фестивалю радять перед сеансом скромність залишити на касі або в адміністратора і забирати її не обов'язково.

Глядачам покажуть вісім короткометражок.

Сатин

Франція, 2019, музичний фільм, фантастика, еротика.

Красень-електрик, якого найняли для ремонту світильника у вітальні, спокушає Ніколь. Віртуальний тропічний нічний клуб дозволяє їй поринути у свої солодкі фантазії.  Її 15-річний син знаходить чудо-пристрій, і плани змінюються...

Екстаз 

Франція, 2018, анімація, еротика

Наближається День Святого Валентина. Це означає, що у декого буде…

Душа на продаж

Ізраїль, 2018, анімація, драма, еротика.

Життя Джулі назавжди змінюється, коли вона вирішує пройти у тунель, що переносить її у світ секс-індустрії.

Мія

Іспанія, 2017, документальне кіно, драма, еротика.

Автобіографічний еротично-документальний фільм.

Мія втілює свої найінтимніші фантазії, без сорому, у своїй першій спробі увійти до абсолютно нового світу домінування та підкорення. Через цей досвід пара закоханих розмірковує про свої конфлікти та своє минуле, аналізуючи, як вони будували свою сексуальність. БДСМ за межами порнографічного поля без табу.  Чесний та емоційний погляд на тему, яка була стигматизована і ніколи не трактувалася як щось, що перевищує просту сексуальну гру.

Губи
Бельгія 2018, анімація, еротика.

Простий дотик викликає поетичні образи бажання, розквітаючи як ода жіночності, пристрасті та чуттєвості.

Ніч з Хуаном Дієго Ботто

Іспанія, 2018, комедія, еротика.

Крістіна закохана в Хуана Дієго Ботто з того часу, як вона побачила фільм «Історії з Крона» з його участю. Їй довелося чекати двадцять років, але, схоже, сьогодні вночі здійсниться її мрія. Однак, утопічні прагнення Хуана Дієго Ботто складаються не лише з ночі кохання. Нічого особистого, просто йому важко сконцентруватися на таких дріб’язкових справах, коли в світі так багато страждань.

Споріднені душі

Франція, Бельгія, 2018, комедія, еротика.

Тристан і Луїза кохають один одного, але конфлікти серйозно розхитують їх почуття, їх стосунки стають отруйними. Під час дня народження Трістана в будинку його батьків Луїза вирішує помститися. Адель та Антонін стають свідками та безпосередніми учасниками цієї драми.

Птах із помідорами 

Франція, 2019, комедія, еротика.

20-річний Макс, лідер скаутів, страждає від синдрому Туретта. Жахливі симптоми повністю зникають, коли Макса знімають. Досить навіть схованої камери, і він стає нормальною людиною. Завдяки цій хитрості йому вдається спокусити Джулі.

Повʼязані теми:

Наступна публікація