Модні літні прикраси 2021: головні ювелірні тренди Новини компаній

Модні літні прикраси 2021: головні ювелірні тренди

Правильно розставивши акценти за допомогою ювелірних прикрас, можна виглядати стильно за будь-яких обставин.

Підкреслити красу обличчя й шкіри, зробити акцент на витончених кистях, надати образу легкості й загадковості можна за допомогою правильно підібраних коштовностей. А якщо ювелірні прикраси ще й відповідають модним тенденціям 2021, можна відчути себе справжньою королевою й іконою стилю.

Як розставити акценти за допомогою ювелірних прикрас так, щоб виглядати стильно за будь-яких обставин? Які прикраси вважаються модними в 2021? Стилісти й законодавці ювелірної моди, відповідаючи на ці питання, кажуть, що насамперед варто покладатися на власні відчуття й особистий смак. Справа в тому, що модні тенденції цього року як ніколи враховують індивідуальність кожної з нас.

Якщо ви бажаєте виділитися завдяки яскравим акцентам і водночас почувати себе комфортно, обирайте масивні прикраси з великими і яскравими каменями. Потрібно підкреслити витонченість рук? Зверніть увагу на каблучки, які можна сміливо поєднувати одразу по декілька штук на одному пальці, або ж на подвійні золоті каблучки. Так-так, багатошаровість залишається на піку популярності, і не лише для каблучок! Ви точно не помилитесь, якщо вирішите надіти декілька тонких браслетів одночасно або захочете підкреслити красу своєї шкіри в зоні декольте за допомогою декількох золотих ланцюжків різної довжини. А ще не слід забувати про нестандартні рішення. Якщо ви вважаєте себе неординарною особистістю, ризикніть, прикрасивши себе асиметричними й незвичними ювелірними прикрасами. Запевняємо: ви точно не пошкодує про свій вибір!

Трохи зорієнтувавшись серед головних тенденцій сезону, давайте спробуємо розібратися, на що конкретно звертати увагу під час вибору коштовностей.

Прикраси з яскравими каменями

Як ми вже писали, яскравість цього року допоможе виділитися серед натовпу і зробити так, щоб вас запам'ятали. Тому помітні масивні ювелірні прикраси із золота зі вставками з натуральних каменів насичених кольорів – саме те, що треба. На чому зупинити свій вибір? На неймовірно красивих золотих сережках з великими топазами, стильних подвійних каблучках з гранатом або аметистом та розсипом сяючих фіанітів, браслетах, прикрашених оніксом і великими перлинами?

Сережки-обручі або сережки-кільця

Цього сезону лідерами серед усіх видів прикрас є сережки-обручі або сережки-конго. Обирати можна з безлічі моделей: маленькі колечки, великі золоті сережки-кільця, сережки-конго із білого золота з каменями або без них. Такі прикраси будуть завжди доречними як в офісі, так і на пляжі.

Асиметричні сережки

Настав час дозволити собі вийти за рамки класичної симетрії і спробувати щось абсолютно нове. Літо-осінь 2021 роблять акцент на нестандартності, а отже – асиметричності, тому на вістрі трендів серед ювелірних прикрас із золота й срібла саме асиметричні сережки. Це може бути різна довжина сережок, перевернутий дизайн або зовсім відмінна форма прикрас із комплекту. На сайті Столичної Ювелірної Фабрики™ можна купити золоті пусети «Like» з фіанітами – яскравий приклад асиметричних сережок. Ще один варіант – купити дві пари симетричних прикрас в єдиному стилі і носити комплекти не тільки окремо, але й поєднувати їх між собою: на праве вухо надіти сережку з першого набору, а на ліве – з другого.

Багатошаровість: ланцюги і ланцюжки

Один із головних трендів року – багатошаровість. Але якщо поєднанням декількох каблучок або браслетів уже нікого не здивуєш, то носити одночасно декілька ланцюгів і ланцюжків – ефектний спосіб привернути увагу до свого образу. Поєднуйте прикраси з великими і дрібними ланками, з підвісками і без них, ланцюжки з білого, червоного і жовтого золота. Таке сміливе рішення якнайкраще продемонструє ваш нестандартний підхід і готовність до експериментів.

Модні прикраси 2021, які не тільки оригінальні й незвичні, але й порадують вигідною ціною, можна придбати в інтернет-магазині Столичної Ювелірної Фабрики™. Професійні майстри компанії відстежують усі новинки в світі ювелірного мистецтва й одразу втілюють ці дизайни у дивовижних прикрасах. Обрати й купити асиметричні сережки, сережки-кільця, ланцюги та ланцюжки, різноманітні браслети, золоті жіночі каблучки та прикраси з каменями вам залюбки допоможуть професійні консультанти.

Повʼязані теми:

Наступна публікація